PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte gereedschappen

Gereedschappen met bedrukking zijn veel bestelde relatiegeschenken in de webshop van Suprème. Ze zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens erg origineel om weg te geven aan al uw klanten en relaties. Gereedschappen met bedrukking bieden wij bij Suprème Relatiegeschenken in een zeer breed assortiment aan. Door ons brede assortiment, heeft u de mogelijkheid een gereedschap met bedrukking te kiezen dat bij uw bedrijf en bij uw budget past. Vanzelfsprekend is het ook belangrijk dat het geschenk bij uw doelgroep past. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 10
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 10

Gereedschappen met bedrukking – soorten

Bedrukte gereedschappen zijn onder andere te bestellen in de volgende uitvoeringen: 

  • multitools
  • rolbandmaten
  • zaklampen 

Gereedschappen met bedrukking – de webwinkel

Gereedschappen met een bedrukking bestelt u, zoals hierboven reeds is aangegeven, bij Suprème Relatiegeschenken online. Een zeer gebruiksvriendelijke webshop maakt het voor u mogelijk om zelf uit te rekenen hoeveel een order kost. Dit scheelt u tijd en maakt het gemakkelijker voor u om verscheidene leveranciers te vergelijken. 

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij Suprème middels de webshop, ontvangt u van ons z.s.m. een drukproef. Deze drukproef visualiseert uw order en fungeert als controle. Als deze proef door u wordt goedgekeurd zullen de producten bedrukt worden. 

Als u relatiegeschenken met spoed nodig heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met onze kundige medewerkers. Deze mensen zullen dan hun netwerk aan leveranciers gebruiken om alsnog de leverdatum te halen. 

Gereedschappen bedrukken

Gereedschappen bedrukken kan op verscheidene manieren. Onder andere omdat de materialen van onze gereedschappen erg verschillend zijn, is het belangrijk dat deze op een goede manier worden bedrukt. Hiervoor zijn verschillende bedrukkingstechnieken van toepassing. 

Een gereedschap wordt bij ons over het algemeen bedrukt via een gravering of tampondruk. Een gravering is echter alleen mogelijk als het gereedschap is gemaakt van metaal. Een tampondruk is toepasbaar bij ieder materiaal en laat een mooie en duidelijke afdruk achter. 

Vragen? Neem contact op

Gereedschappen met bedrukking kunt u dus eenvoudig bestellen via de webshop. Mocht u nog vragen hebben, of graag meer informatie willen hebben over een bepaald product of over onze bedrukkingstechnieken dan helpen wij u graag. Het verkoopteam van Suprème heeft veel kennis op het gebied van relatiegeschenken. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via:

Breed aanbod!

Kijk bij ons brede aanbod in multitools, rolbandmaten en zaklampen.

Bedrukte gereedschappen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.