PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte huis en wonen relatiegeschenken

Huis en wonen artikelen met bedrukking zijn bedoeld om huizen en kantoren meer sfeer te geven, en hierdoor het wonen en werken prettiger te maken. Een huis en wonen artikel is een breed relatiegeschenk om weg te geven, waardoor u grotere aantallen kunt bestellen. Bedrukte huis en wonen artikelen omvatten verscheidene artikelen waarmee huizen en kantoren sfeervoller gemaakt kunnen worden. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u alle (on)bedrukte huis en wonen artikelen gewoon online in onze webwinkel. Onze webwinkel is overzichtelijk en daardoor gemakkelijk mee te werken. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 14
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 14

Huis en wonen artikelen met bedrukking – ons online aanbod 

Het bestellen van huis en wonen artikelen met bedrukking gaat eenvoudig in ons webshop. U geeft aan welk artikel u wilt, hoeveel stuks en hoe u deze bedrukt wilt hebben. De ingebouwde rekenmodule kan u dan meteen vertellen hoeveel uw order gaat kosten. Wanneer u besluit om de order te plaatsen, ontvangt u van ons binnen twee werkdagen een drukproef. Deze drukproef presenteert hoe de producten er met uw logo uit komen te zien en pas na uw goedkeuring, worden de relatiegeschenken werkelijk bedrukt. 

Een bedrukt huis en wonen artikel kan dus eigenlijk in verscheidene uitvoeringen voorkomen. Dit maakt het mogelijk om een promotieartikel te creëren die bij uw bedrijf en bedrijfsvoering past. Het aanbod in huis en woon artikelen loopt ontzettend uiteen en producten die u o.a. bij ons terug kunt vinden zijn: 

  • fotolijsten
  • onderzetters
  • keuken artikelen
  • messen
  • placemats 

Huis en wonen artikelen bedrukken 

Huis en wonen artikelen worden bedrukt op verschillende manieren omdat de variëteit binnen deze categorie erg groot is. Bepaalde soorten materiaal kunnen namelijk het beste met één bepaalde techniek worden bedrukt. Daarnaast is ook uw logo belangrijk in het kiezen van een drukoptie. Onze drukkerijen beschikken over de volgende technieken: 

  • transferdruk
  • zeefdruk
  • tampondruk 

Meer informatie

Mocht u graag meer informatie willen hebben over ons assortiment, het bedrukken van de artikelen of over iets ander, dan staan wij altijd voor u klaar. Suprème Relatiegeschenken is te bereiken via:

Bekijk meer huis & wonen artikelen 

Kijk ook eens bij: fotolijsten, onderzetters en keukenartikelen.

Bedrukte huis en wonen relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.