Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (4)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Metaal (1)
 3. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)

Fotolijsten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte fotolijst is een persoonlijk relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties, klanten en natuurlijk uw eigen personeel. Dit geschenk is bedoeld, zoals de naam eigenlijk al verklapt, om foto’s in te stoppen en neer te zetten op een plek in huis, maar bijvoorbeeld ook op kantoor. 

Fotolijsten met bedrukking bestellen in onze webwinkel 

Fotolijsten met bedrukking zijn bij Suprème Relatiegeschenken ruim aanwezig in het assortiment. Ons assortiment is online te bekijken, waarna u de gewenste bedrukte fotolijsten meteen kunt bestellen. Suprème Relatiegeschenken heeft gekozen voor een complete webwinkel, zodat het proces kan worden versneld. 

Een bedrukte fotolijst kan dus in enkele simpele stappen worden besteld. U kunt meteen de bedrukking meesturen, waardoor wij u zo snel mogelijk een digitale proefdruk aanleveren. Als u deze digitale proefdruk akkoord geeft, dan worden de fotolijsten met gewenste bedrukking in productie genomen. Voordelen van onze webwinkel zijn: 

 • snelle levering
 • online betaling
 • meteen prijzen berekenen
 • overzichtelijk & gebruiksvriendelijk 

Fotolijsten met bedrukking weggeven 

Bedrukte fotolijsten zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Het weggeven is gemakkelijk omdat het een zeer algemeen relatiegeschenk is, dat eigenlijk door iedereen wordt gebruikt. Dit geschenk kan persoonlijk en uniek worden gemaakt door het alvast te voorzien van een foto, bijvoorbeeld van uw bedrijf. 

Een fotolijst met bedrukking kan altijd worden weggegeven. U kunt ze bijvoorbeeld in de kerstpakketten van aankomend jaar verwerken, maar ook persoonlijk weggeven. Dit geschenk kan zelfs als promotieartikel worden toegepast. 

Fotolijsten bedrukken 

Fotolijsten kunnen geheel naar uw eigen budget worden bedrukt. Mogelijkheden zijn: 

 • tampondruk
 • graveren
 • glaslaseren
 • inleggen 

Fotolijsten laten inleggen is de goedkoopste optie. Hierbij wordt een door u gewenste afbeelding of tekst in het geschenk zelf gelegd. Dit kan later worden vervangen door de eigenaar. Een tampondruk kan op de rand van het geschenk, maar eventueel ook op de achterkant. Glaslaseren is mogelijk in het glas van het geschenk. Een logo of bedrijfsnaam staat vaak erg chique. Bij metalen uitvoeringen is graveren ook mogelijk. Wij geven graag antwoord op uw vragen over het bedrukken van dit geschenk. 

Onze medewerkers zijn te bereiken via:

Gerelateerde geschenken 

Gerelateerde geschenken zijn: onderzetters, messen en theelichtjes & kaarsen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757