PERSOONLIJK ADVIES

Schorten met bedrukking

Schorten bedrukt met uw bedrijfslogo kunt u voor verscheidene doeleinden gebruiken. Een dusdanig relatiegeschenk spreekt diverse doelgroepen aan en kan met velerlei evenementen, campagnes, etc. gebruikt worden. Bedrukte schorten worden vaak aan kerst- en andere pakketten toegevoegd, maar maken ook vaak deel uit van een hele promotionele keukenlijn. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

De schorten met logo kunnen perfect gecombineerd worden met:

  • Theedoeken
  • Messensets
  • Onderzetters
  • Koffiekopjes en/of theeglazen
  • Andere keukenartikelen

Zoals u ziet biedt een geschenk zoals een bedrukt schort vele mogelijkheden omtrent andere campagnes en u kunt hier als bedrijf op voort borduren.

Schorten bedrukken

Schorten bedrukken is één van de mogelijkheden om de relatiegeschenken te voorzien van uw handelsmerk. Er kan middels een zeefdruk en transfer een afbeelding, tekst of beiden op het keukentextiel worden aangebracht. Veelal raden wij aan om voor een transfer te gaan, omdat de bedrukking dan langer meegaat i.v.m. de vele wasbeurten.

Daarnaast is het ook mogelijk om een textiel promotieartikel te borduren. Deze optie is kostbaarder maar is voor specifieke doeleinden en groepen een passendere optie. Vanzelfsprekend doorstaat een logo die met deze techniek is aangebracht ook de vele wasbeurten.

www.supremerelatiegeschenken.nl

De webwinkel van Suprème Relatiegeschenken beschikt over vele soorten schorten. Een selectie van ons assortiment resulteert dan ook in het volgende:

  • Barbecueschorten
  • Korte schorten
  • Lange schorten

Tussen bovenstaande genoemde versies zitten ook weer ontzettend veel verschillen op het gebied van design, materiaal en grootte wat logischerwijs weer van invloed is op de prijs. Onze medewerkers adviseren u graag over welke varianten bij uw budget en de beoogde promotionele acties passen.

Suprème Relatiegeschenken is te bereiken van maandag t/m vrijdag via:

Snelle & uitstekende service

Bedrukte relatiegeschenken bestelt u gemakkelijk en snel Suprème Relatiegeschenken. Uw totaalleverancier geeft u de mogelijkheid om op de site uit te rekenen hoeveel iets kost wat het vergelijken nog makkelijker maakt! Daarnaast ontvangt u offertes, bevestigingen en de producten z.s.m. zodat ook op het laatste moment promotionele acties gerealiseerd kunnen worden.

Ontdek de gebruiksvriendelijke webshop van dit moment en ervaar de kundige service van ons personeel.

Een complete webshop

Wellicht zijn onze theedoekenwijnbenodigdheden en andere keukenartikelen ook iets voor u?

Schorten met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.