PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte woonaccessoires

Bedrukte woon accessoires zijn geschenken die u weg kunt geven en de ontvanger in eigen huis kan gebruiken. Woon accessoires met bedrukking zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld praktische soorten voor dagelijks gebruik, maar ook sfeerverhogende soorten. Een woon accessoire met bedrukking is toepasbaar voor ieder bedrijf, dus ook voor die van u. Ze kunnen namelijk geheel worden aangepast en u kunt daardoor uitstralen wat u wil. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Woon accessoires met bedrukking bestellen 

Een dergelijke accessoire kan bij Suprème Relatiegeschenken, net zoals alle andere geschenken, gewoon in de webshop worden besteld. Onze webshop is uitgebreid en erg gebruiksvriendelijk, zodat hij door iedereen zonder problemen kan worden gebruikt. Als u een woonaccessoire heeft gevonden, kunt u hiervan meteen de prijs berekenen. 

De woonaccessoires met bedrukking kunnen meteen worden besteld en ook online worden betaald na akkoord van de digitale proefdruk. U heeft bij onze webshop ook de mogelijkheid om meerdere, verschillende artikelen in één handeling te bestellen. Hierdoor kunt u variatie aanbrengen in uw relatiegeschenkenlijn. De voordelen van onze webshop zijn: 

  • eenvoudig te gebruiken
  • meteen prijzen berekenen
  • online betalen
  • snelle levering 

Woon accessoires bedrukken 

Het bedrukken van woonaccessoires gebeurt op verschillende manieren. De reden hiervoor is onder andere dat de materialen in deze categorie erg verschillend zijn, ook biedt iedere bedrukkingstechniek een ander eindresultaat. 

Een dergelijk artikel kan worden bedrukt met standaard technieken, zoals: zeefdruk, tampondruk en transferdruk. Deze drie technieken zijn erg algemeen en breed inzetbaar binnen ons assortiment. Wij hebben ook speciale technieken, hierbij kunt u denken aan: graveren, borduren, digitale druk en custom made. Alle speciale technieken zijn geschikt voor verschillende materialen. De prijzen kunnen sterk verschillen tussen de technieken, dit ligt natuurlijk ook aan de wensen die u heeft inzake de bedrukking. 

Vragen of hulp nodig?

Woonaccessoires bedrukken kan op verscheidene manieren zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen. Wij begrijpen het vanzelfsprekend als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt hebben. Het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken heeft een brede kennis op het gebied van relatiegeschenken en helpt u hier graag bij. Dit kan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur: 

Andere woon accessoires 

Kijk ook eens bij: onderzetters, theelichtjes & kaarsen en fotolijsten!

Bedrukte woonaccessoires

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.