PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte kantoorartikelen

Kantoorartikelen met bedrukking staan bekend om het grote bereik dat zij met zich mee brengen. Een bedrukt kantoorartikel wordt vaak, zoals het eigenlijk zelf al zegt, op een kantoor neergelegd. Dit kan bijvoorbeeld op een bureau, maar ook bij een balie of receptie. Doordat de bedrukte kantoorartikelen op deze plekken worden neergelegd, komen ze in aanraking met verscheidene mensen die uw bedrijf eerder misschien nog niet kenden. Hierdoor wordt het bereik van uw bedrijf vergroot en kweekt u ook nog eens goodwill bij uw vaste relaties en klanten. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 11
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 11

Kantoorartikelen met bedrukking – soorten 

Bedrukte kantoorartikelen vallen bij ons uiteen in verschillende soorten, zodat u een keuze kunt maken uit een breed assortiment. Suprème Relatiegeschenken heeft dan ook verscheidene soorten met zowel een lage als een hoge kwaliteit. Hierdoor pas dit geschenk binnen ieder budget. Bij ons vindt u kantoorartikelen, zoals: 

  • muismatten
  • paperclips
  • rekenmachines
  • memohouders
  • linialen 

Kantoorartikelen bedrukken 

Kantoorartikelen worden verschillend bedrukt, zoals u waarschijnlijk wel weet ligt dit aan het materiaal waarvan het geschenk gemaakt is. Een kantoorartikel bedrukken kan op originele manieren door uw eigen gegevens op een creatieve manier te combineren. Bij Suprème Relatiegeschenken hebben wij ook een intern reclamebureau, waardoor wij voor u ook een originele en creatieve bedrukking kunnen ontwerpen. 

Een kantoorartikel kan dus erg origineel en opvallend worden gemaakt. Bedrukkingstechnieken die hier erg geschikt voor zijn, zijn: tampondruk, transferdruk en gravering. Alle technieken hebben speciale eigenschappen waardoor zij voor een speciaal soort materiaal en dus kantoorartikel geschikt zijn. 

Een tampondruk is zeer toepasselijk voor plastic, een transfer zou hier niet op zijn plaats zijn omdat de temperatuur die een transferdruk bereikt veel te hoog zou zijn voor plastic. 

Een transferdruk kan wel zeer goed worden gebruikt bij stof. Graveringen zijn mogelijk bij metaal en RVS en geven een erg luxe uitstraling aan een geschenk. 

Kunnen wij u helpen?

Een kantoorartikel is origineel en geheel naar eigen wens te bedrukken, zoals eerder verteld kunnen wij u hier ook bij helpen. Voor alle vragen kunt u gewoon contact opnemen met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. We zijn zowel per telefoon, als per e-mail te bereiken: 

Andere kantoorartikelen

Kijk voor onze kantoorartikelen bij muismatten, paperclips en rekenmachines!

Bedrukte kantoorartikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.