PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bureau accessoires

Bureau accessoires met bedrukking vindt u bij Suprème in allerlei verschillende soorten en maten. Ze bieden veel voordelen, maar voornamelijk een extra functionaliteit aan degene die hem gebruikt. Het gebruik van de geschenken zal hoog liggen, omdat men er gemakkelijk even naar 'grijpt', zowel tijdens de werkzaamheden als tussen de werkzaamheden door. Een bedrukt bureau accessoire is bij veel mensen geliefd en zal ook veel worden gebruikt. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de keuze uit veel verschillende soorten, waardoor u een geschenk uit kunt kiezen dat niet alleen bij uw bedrijf past, maar ook nog eens bij de doelgroep waaraan u de bureau accessoires met bedrukking weg wilt geven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bureau accessoires met bedrukking combineren 

Bureau accessoires met bedrukking kunnen op verscheidene manieren worden weggegeven. Natuurlijk kan dit persoonlijk of per post, maar u kunt de bureau accessoires met bedrukking ook combineren met andere relatiegeschenken. Relatiegeschenken met eventuele bedrukking die hier goed bij passen, zijn: 

  • visitekaarthouders
  • pennen
  • potloden
  • linialen
  • notitieblokken 

Bureau accessoires bedrukken 

Bureau accessoires bedrukken kan op veel verschillende manieren. De voornaamste reden voor al deze verschillende soorten, is het eindresultaat. Wij willen dat de door u uitgekozen bureau accessoire op de beste manier wordt bedrukt, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. De manieren hiervoor verschillen vaak per bedrijf, bij ons kunt u echter uit meerdere opties kiezen. Zo kunt u niet alleen uw eigen inzicht gebruiken, maar ook een eventueel budget goed in de gaten houden. 

Een bureau accessoire bedrukt u met uw eigen logo, maar natuurlijk kan dit ook met uw bedrijfsnaam. Er zijn nog veel meer mogelijkheden zoals websites, telefoonnummers en combinaties hiervan. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om de bedrukking voor uw uitgekozen bureau accessoire geheel zelf samen te stellen. Mocht u hier echter niet uitkomen dan kunt u dit ook altijd door ons interne reclamebureau laten doen.

U kunt uw vragen stellen via: 

Meer kantoorartikelen met bedrukking 

Kijk voor meer kantoorartikelen met bedrukking bij linialen, memohouders en muismatten!

Bedrukte bureau accessoires

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.