Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (2)
 3. 100 (7)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Kunststof (5)
 3. Metaal (1)
 4. Overig (3)
 5. Papier (1)
 6. Polyester (1)
 7. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (13)
 3. 2 kleuren (10)
 4. 3 kleuren (9)
 5. 4 kleuren (9)
 6. Fullcolor (3)

Bureau accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bureau accessoires met bedrukking vindt u bij Suprème in allerlei verschillende soorten en maten terug. Een bureau accessoire wordt, zoals de naam eigenlijk zelf ook al zegt, vooral veel gebruikt op kantoren en dan met name bureaus. Ze bieden veel voordelen, maar voornamelijk een extra functionaliteit aan degene die hem gebruikt. Het gebruik van de geschenken zal hoog liggen, omdat men er gemakkelijk even naar ‘’grijpt’’, zowel onder de werkzaamheden als tussen de werkzaamheden door. 

Een bedrukt bureau accessoire is bij veel mensen geliefd en zal ook veel worden gebruikt. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de keuze uit veel verschillende soorten, waardoor u een geschenk uit kunt kiezen dat niet alleen bij uw bedrijf past, maar ook nog eens bij de doelgroep waaraan u de bureau accessoires met bedrukking weg wilt geven. 

Bureau accessoires met bedrukking combineren 

Bureau accessoires met bedrukking kunnen op verscheidene manieren worden weggegeven. Natuurlijk kan dit persoonlijk of per post, maar u kunt de bureau accessoires met bedrukking ook combineren met andere relatiegeschenken. Relatiegeschenken met eventuele bedrukking die hier goed bij passen, zijn: 

 • visitekaarthouders
 • pennen
 • potloden
 • linialen
 • notitieblokken 

Bureau accessoires bedrukken 

Bureau accessoires bedrukken kan op veel verschillende manieren. De voornaamste reden voor al deze verschillende soorten, is het eindresultaat. Wij willen dat de door u uitgekozen bureau accessoire op de beste manier wordt bedrukt, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. De manieren hiervoor verschillen vaak per bedrijf, bij ons kunt u echter uit meerdere opties kiezen. Zo kunt u niet alleen uw eigen inzicht gebruiken, maar ook een eventueel budget goed in de gaten houden. 

Een bureau accessoire bedrukt u met uw eigen logo, maar natuurlijk kan dit ook met uw bedrijfsnaam. Er zijn nog veel meer mogelijkheden zoals websites, telefoonnummers en combinaties hiervan. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om de bedrukking voor uw uitgekozen bureau accessoire geheel zelf samen te stellen. Mocht u hier echter niet uitkomen dan kunt u dit ook altijd door ons interne reclamebureau laten doen.

Vragen kunnen bij Suprème Relatiegeschenken altijd worden gesteld via:

Meer kantoorartikelen met bedrukking 

Kijk voor meer kantoorartikelen met bedrukking bij linialen, memohouders en muismatten!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757