PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte memohouders

Een memohouder met bedrukking is bijna op ieder bureau en in ieder huishouden wel te vinden. Een bedrukte memohouder is namelijk heel functioneel. Vaak schrijft men op verschillende blaadjes allerlei belangrijke notities en kan deze even later niet meer terugvinden. Met een bedrukte memohouder kunnen alle blaadjes bij elkaar worden gehouden, waardoor men niet meer hoeft te zoeken naar de opgeschreven notities. Bedrukte memohouders zijn daardoor erg geliefd bij verschillende bedrijven. Een ander voordeel dat dit relatiegeschenk heeft, is dat u niet alleen het relatiegeschenk kunt weggeven, maar hier ook nog iets in kunt klemmen. Hierbij kunt u denken aan een flyer, maar het is ook een originele manier om een visitekaartje weg te geven. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Memohouders met bedrukking in combinatie weggeven 

Memohouders met bedrukking kunnen goed alleen worden weggegeven, maar zijn ook erg gemakkelijk gecombineerd weg te geven. U kunt hierbij voor bijpassende relatiegeschenken kiezen, zoals: 

  • een bedrukte pen
  • een bedrukt memoblokje
  • andere bedrukte kantoorartikelen 

Memohouders bedrukken 

Memohouders bedrukken gebeurt met behulp van een tampondruk. Een tampondruk is een techniek die erg geschikt is voor de wat kleinere relatiegeschenken, zoals onze memohouders. De memohouders worden vaak bedrukt op het blokje zelf, maar natuurlijk verschilt dit per uitvoering. 

Memohouders bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam ligt het meest voor de hand, aangezien het hier een wat kleiner relatiegeschenk betreft. Als u dan veel informatie gaat bedrukken kan dit erg warrig en onduidelijk overkomen op de ontvanger. Dit zou natuurlijk zonde zijn van alle moeite die u heeft gedaan. 

Een memohouder graveren behoort echter ook tot één van de mogelijke opties. Het graveren kan worden gedaan bij de memohouders die zijn gemaakt van metaal of glas. Er is namelijk een sterk soort materiaal voor nodig, aangezien deze te maken krijgt met hoge temperaturen.

Contact met ons

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag meer informatie met betrekking tot onze memohouders, maar natuurlijk ook over onze andere relatiegeschenken. U kunt altijd contact opnemen via:

Meer kantoorartikelen 

Kijk ook naar ons andere kantoorartikelen: rekenmachines, visitekaarthouders en documentenmappen!

Bedrukte memohouders

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.