Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
 2. 10 tot 15 werkdagen (2)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (2)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (6)
 3. 2 kleuren (4)
 4. 3 kleuren (4)
 5. 4 kleuren (4)
 6. Fullcolor (2)

Memohouders

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een memohouder met bedrukking is bijna op ieder bureau en in ieder huishouden wel terug te vinden. Dit is niet zomaar, maar heeft vooral te maken met de functionele voordelen die een bedrukte memohouder biedt. Vaak schrijft men op verschillende blaadjes allerlei belangrijke notities en kan deze even later niet meer terugvinden. Met een bedrukte memohouder kunnen alle blaadjes bij elkaar worden gehouden, waardoor men niet meer hoeft te zoeken naar de opgeschreven notities. 

Bedrukte memohouders zijn om bovenstaande redenen dus erg geliefd bij verschillende bedrijven. Een ander extra voordeel dat dit relatiegeschenk heeft, is dat u niet alleen het relatiegeschenk kunt weggeven, maar hier ook nog iets in kunt klemmen. Hierbij kunt u denken aan een flyer, maar het is ook een originele manier om een visitekaartje weg te geven. 

Memohouders met bedrukking in combinatie weggeven 

Memohouders met bedrukking kunnen goed alleen worden weggegeven, maar zijn ook erg gemakkelijk gecombineerd weg te geven. U kunt hierbij voor bijpassende relatiegeschenken kiezen, zoals: 

 • een bedrukte pen
 • een bedrukt memoblokje
 • andere bedrukte kantoorartikelen 

Memohouders bedrukken 

Memohouders bedrukken gebeurt met behulp van een tampondruk. Een tampondruk is een techniek die erg geschikt is voor de wat kleinere relatiegeschenken, zoals onze memohouders. De memohouders worden vaak bedrukt op het blokje zelf, maar natuurlijk verschilt dit per uitvoering. 

Memohouders bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam ligt het meest voor de hand, aangezien het hier een wat kleiner relatiegeschenk betreft. Als u dan veel informatie gaat bedrukken kan dit erg warrig en onduidelijk overkomen op de ontvanger. Dit zou natuurlijk zonde zijn van alle moeite die u heeft gedaan. 

Een memohouder graveren behoort echter ook tot één van de mogelijke opties. Het graveren kan worden gedaan bij de memohouders die zijn gemaakt van metaal of glas. Er is namelijk een sterk soort materiaal voor nodig, aangezien deze te maken krijgt met hoge temperaturen. Suprème Relatiegeschenken geeft u graag meer informatie met betrekking tot onze memohouders, maar natuurlijk ook over onze andere relatiegeschenken. U kunt altijd contact opnemen via:

Meer kantoorartikelen 

Kijk ook naar ons andere kantoorartikelen: rekenmachines, visitekaarthouders en documentenmappen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757