PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte muismatten worden vrijwel door alle werkende mensen gebruikt. Bij iedere onderneming is wel een computer of laptop terug te vinden waarbij een muismat zeer handig in gebruik is. Een muismat met bedrukking zorgt er namelijk voor dat u de computer of laptop handig kunt bedienen. U heeft de muis beter onder controle en deze glijdt gemakkelijk over de bedrukte muismat heen, ondanks de ondergrond. Voordelen van dit relatiegeschenk zijn dus zeker aanwezig. 

Een bedrukte muismat is te gebruiken voor een grote doelgroep en daarom ook een geschenk dat eenvoudig is weg te geven. De doelgroep is vrij groot omdat tegenwoordig eigenlijk iedereen gebruik maakt van een computer of laptop. De kwaliteiten zijn erg verschillend en daardoor kunt u het geschenk goed op uw doelgroep aanpassen. Er is zeker sprake van eenvoudig vergeven, u kunt de muismatten met bedrukking in de volgende situaties al weggeven:  

  • beurzen
  • feestdagen
  • jubilea

Muismatten bedrukken 

Een muismat bedrukken kan zowel op een enkele plek, als de gehele muismat. Natuurlijk is de prijs erg verschillend en daarom is de keuze vaak zelfsprekend bij het budget dat u te besteden heeft. Als u een enkele plek bedrukt, adviseren wij om de bedrukking rustig te houden door bijvoorbeeld alleen een logo of een bedrijfsnaam te gebruiken. Als u echter het hele geschenk gaat bedrukken dan kunt u natuurlijk voor meer informatie kiezen. 

Muismatten bedrukken kan met behulp van verschillende technieken. Bij ons komen de transferdruk, digitale druk en doming veel voor. Een transferdruk is één van de standaard technieken waaruit u kunt kiezen. De prijs bij deze techniek ligt relatief laag en is daarom erg aantrekkelijk. Een digitale druk bedrukt de hele muismat met verschillende kleuren. De prijs hiervoor ligt iets hoger maar brengt wel een mooi en opvallend resultaat met zich mee. Een doming sticker wordt vaak ook wel een 3D sticker genoemd. Over de bedrukking komt een laag coating waardoor er een bijzonder effect ontstaat. 

Bestellen & contact

Een muismat met bedrukking kunt u bij Suprème Relatiegeschenken online bestellen. Echter kunt u ons ook gewoon telefonisch en per e-mail bereiken.

Andere soorten kantoorartikelen 

Andere soorten kantoorartikelen zijn documentenmappen, bureau accessoires en memohouders.

Muismatten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.