PERSOONLIJK ADVIES

 

Handige webshop voor bedrukte kartonnen pennen

De webshop van Suprème Relatiegeschenken is continu in ontwikkeling en daar profiteert u van! Het vinden en bestellen van uw eigen kartonnen pennen met bedrukking is steeds gemakkelijker geworden. Het afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld de volgende functionaliteiten aan de webshop toegevoegd: 

  • filters;
  • extra afbeeldingen;
  • meer informatie over het artikel en over de levertijd van het specifieke artikel. 

Kartonnen pennen bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam!

Kartonnen pennen bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam zijn een schot in de roos. Vrijwel iedereen is in het bezit van een reclamepen, veelal gemaakt van kunststof of metaal. Een kartonnen pen met bedrukking is dan ook geheel iets anders, wat men zeker nieuwsgierig zal maken. Het bedrukken van een kartonnen pen is ook een echte eye catcher. De clip van deze pen is veelal gekleurd en daarbij kunt u zelf een kleur kiezen. De body is vaak in een ‘kartonnen kleur’. Het logo of de bedrijfsnaam die daarop staat zal dan enorm knallen en door veel personen worden gezien! 

Bedrukte kartonnen pennen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Uw eigen bedrukte kartonnen pennen kunt u dus eenvoudig online bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Mocht u vooraf toch graag eerst in contact komen met één van onze medewerkers dan is dit ook geen enkel probleem! Stel al uw vragen over het assortiment met kartonnen pennen, maar ook over andere producten gerust aan onze medewerkers. U kunt hen zowel telefonisch als per e-mail benaderen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om ze via de online chat in de webshop al uw vragen te stellen. De gegevens zijn als volgt: 

Het assortiment is nog veel groter!

Het assortiment van Suprème Relatiegeschenken is nog veel groter! Kijk daarom ook eens naar onze bamboe pennen, onze zaadzakjes en onze stappentellers!

Kartonnen pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.