PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte glazen

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte glazen perfect! Glazen worden elke dag door iedereen erg veel gebruikt. Door uw glazen te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een andere willekeurige bedrukking, kunt u uw naamsbekendheid vergroten. De bedrukte glazen zijn niet alleen binnen uw bedrijf te gebruiken, maar u kunt ze ook uitdelen aan speciale klanten en relaties. Geef ze bijvoorbeeld weg bij aanschaf van bepaalde producten of voeg de bedrukte glazen toe aan een prijzenpakket. Door deze bedrukte glazen uit de delen zullen uw relaties telkens weer positief herinnerd worden aan uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Glazen bedrukken bij Supremerelatiegeschenken.nl

Glazen worden dagelijks door iedereen gebruikt. Natuurlijk komen deze goed van pas in uw eigen bedrijfskantine, maar ook voor bij u of uw relaties thuis zijn glazen nuttig. Wanneer u een eigen café, restaurant of hotel runt, wordt er continu met glazen gewerkt. Glazen bedrukt met een logo zijn dan onmisbaar. Dit straalt net wat meer uit dan een standaard glas. Doordat glazen veel gebruikt worden zijn deze erg leuk en origineel om als geschenk te geven. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u de glazen bedrukken, waardoor uw relatiegeschenk nog persoonlijker wordt. Bedrukte glazen kunt u binnen en buiten uw bedrijf uitdelen. Door intern gebruik van bedrukte glazen zorgt u voor een professionele uitstraling binnen uw bedrijf, maar met dit geschenk kunt u uw medewerkers ook verrassen tijdens een bijzondere gelegenheid. Hierdoor wordt er nog eens teruggedacht aan het speciale moment dat erbij hoort. Ook buiten het bedrijf is het erg leuk om bedrukte glazen uit te delen aan (potentiële) klanten en relaties. Hierdoor zorgt u voor waardering en wordt uw naamsbekendheid vergroot. De gebruikers worden namelijk telkens herinnerd aan uw bedrijf. Dit maakt bedrukte glazen hét relatiegeschenk voor elke gelegenheid.

Bedrukte glazen met logo

Een speciale relatie met uw klanten creëren of uw zichtbaarheid vergoten? Door bedrukte glazen uit te delen zorgt u voor een blijvende impact. Uw bedrijf of merk blijft jarenlang aanwezig in huis door de speciale bedrukking op de glazen. Deze bedrukte glazen zijn perfect om weg te geven aan klanten of collega’s op speciale dagen. Ook tijdens evenementen zoals beurzen of feesten, kunt u bedrukte glazen weggeven. Hierdoor kan uw bedrijf zich onderscheiden van de concurrent. Ook het gebruik van bedrukte glazen zorgt binnen het bedrijf voor een professionele uitstraling en een unieke sfeer. Tijdens een vergadering met uw collega’s is het erg leuk om drinken in een bedrukt glas met een eigen ontwerp te schenken. U kunt de bedrukte glazen ook toevoegen aan een winpakket of gratis vergeven bij aanschaf van bepaalde producten. Dit wordt erg gewaardeerd. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u glazen bedrukken met uw bedrijfsgegevens, logo of een eigen tekst. Wij bedrukken uw glazen vervolgens met een zeefdruk of keramische transfer. Hierdoor blijft de druk ten alle tijden goed op de glazen zitten. Wij hebben een uitgebreid assortiment verschillende soorten glazen, zoals bier-, thee- of wijnglazen in allerlei soorten en maten. U kunt deze glazen in meerdere kleuren bedrukken. Als u binnenkort een bedrijfsfeest geeft, kunt u wijnglazen bedrukken of bierglazen bedrukken in uw eigen huisstijlkleur. Hiermee geeft u uw feest een leuke en professionele uitstraling.

Persoonlijk advies voor uw relatiegeschenken

Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf door uw relaties wordt herinnerd, kunt u op supremerelatiegeschenken.nl glazen bedrukken. Dit maakt uw relatiegeschenk persoonlijker en zorgt ervoor dat uw bedrijf in een positief daglicht komt te staan. Op onze website kunt u gemakkelijk een soort glas uitzoeken en deze geheel zelf ontwerpen. Wij doen vervolgens de rest en u ontvangt uw bedrukte glazen zo snel mogelijk in huis. In overleg kunt uw relatiegeschenk bijna altijd sneller worden geleverd, zodat u op tijd uw geschenken ontvangt. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf. Wilt u graag persoonlijk advies voor het ontwerpen van uw bedrukte glazen? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven. Ook voor vragen en opmerkingen over onze producten of het bedrukken van glazen kunt u gerust contact opnemen.

Bedrukte glazen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.