PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte keuken artikelen

Keuken artikelen met bedrukking worden tegenwoordig weggegeven door vele soorten bedrijven. Een goed keukenartikel wordt veelal gecombineerd met andere promotieartikelen om zo een groter pakket te creëren en hiermee een speciaal geschenk voor speciale relaties te realiseren. Ontdek de veelzijdige webshop van Suprème Relatiegeschenken! 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Keuken artikelen met bedrukking vergeven & soorten 

Een bedrukt keuken artikel kan op verscheidene manieren worden vergeven aan uw relaties en klanten. Natuurlijk is een bedrukt keuken artikel ook leuk om weg te geven aan uw eigen personeel. Het vergeven kan zowel persoonlijk aan uw contacten, maar ook per post of via andere wegen. Natuurlijk zijn evenementen zoals open dagen en meetings ook erg geschikt voor het weggeven van deze bedrukte relatiegeschenken. 

Bedrukte keuken artikelen zijn te bestellen in verschillende soorten. Hierdoor kunt u een combinatiebestelling plaatsen, maar ook van één artikel grotere aantallen bestellen. De bedrukte keuken artikelen kunnen natuurlijk ook met geheel andere soorten relatiegeschenken worden besteld. Bij onze webwinkel is er namelijk één winkelwagen, met één checkout waardoor u alles tegelijk kunt betalen. Dit is gemakkelijk en scheelt u een hoop tijd. Tevens heeft u de mogelijkheid een heel assorti aan relatiegeschenken te bestellen. 

Keuken artikelen bedrukken 

Keuken artikelen zijn bijna vanzelfsprekend geproduceerd in verschillende materialen. Al deze materialen behoeven andere bedrukkingstechnieken. Wij, bij Suprème Relatiegeschenken hebben dan ook een breed assortiment met verschillende bedrukkingstechnieken, waardoor al deze materialen op de beste manier kunnen worden bedrukt. Zo komt het gewenste keuken artikel met bedrukking er goed uit te zien! 

Een keuken artikel kunt u bedrukken met verschillende gegevens van uw bedrijf, of combinaties hiervan. Combinaties die u op de keuken artikelen kunt bedrukken, zijn: 

  • logo + bedrijfsnaam
  • logo/bedrijfsnaam + telefoonnummer
  • logo/bedrijfsnaam + website
  • logo/bedrijfsnaam + slogan 

Kunnen wij u helpen?

Keuken artikelen kunnen dus geheel naar uw eigen inzicht en wensen worden bedrukt. Suprème Relatiegeschenken helpt u altijd graag, door het beantwoorden van vragen of het geven van extra informatie over onze keuken artikelen. Deze service is bij ons standaard en spreek eigenlijk voor zich. Contact opnemen kan via:

Andere originele geschenken 

Meer originele geschenken van Suprème Relatiegeschenken zijn: gereedschappen, keramiek & glas en stoelen!

Bedrukte keuken artikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.