Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (14)
 2. 4 tot 6 werkdagen (17)
 3. 5 tot 7 werkdagen (16)
 4. 8 tot 10 werkdagen (90)
 5. 10 tot 15 werkdagen (14)
 6. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (27)
 2. 50 (43)
 3. 100 (33)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (8)
 3. Bamboe (2)
 4. Glas (1)
 5. Hout (6)
 6. Imitatie leer (1)
 7. Katoen (13)
 8. Keramiek (2)
 9. Kunststof (9)
 10. Metaal (34)
 11. Non woven (2)
 12. Nylon (1)
 13. Overig (59)
 14. Polyester (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (131)
 2. 2 kleuren (93)
 3. 3 kleuren (92)
 4. 4 kleuren (91)
 5. Fullcolor (7)
Soorten sleutelhangers
 1. Met flesopener (4)

Keuken artikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Keuken artikelen met bedrukking worden tegenwoordig weggegeven door vele soorten bedrijven. Een goed keukenartikel wordt veelal gecombineerd met andere promotieartikelen om zo een groter pakket te creëren en hiermee een speciaal geschenk voor speciale relaties te realiseren. Ontdek de veelzijdige webshop van Suprème Relatiegeschenken! 

Keuken artikelen met bedrukking vergeven & soorten 

Een bedrukt keuken artikel kan op verscheidene manieren worden vergeven aan uw relaties en klanten. Natuurlijk is een bedrukt keuken artikel ook leuk om weg te geven aan uw eigen personeel. Het vergeven kan zowel persoonlijk aan uw contacten, maar ook per post of via andere wegen. Natuurlijk zijn evenementen zoals open dagen en meetings ook erg geschikt voor het weggeven van deze bedrukte relatiegeschenken. 

Bedrukte keuken artikelen zijn te bestellen in verschillende soorten. Hierdoor kunt u een combinatiebestelling plaatsen, maar ook van één artikel grotere aantallen bestellen. De bedrukte keuken artikelen kunnen natuurlijk ook met geheel andere soorten relatiegeschenken worden besteld. Bij onze webwinkel is er namelijk één winkelwagen, met één checkout waardoor u alles tegelijk kunt betalen. Dit is gemakkelijk en scheelt u een hoop tijd. Tevens heeft u de mogelijkheid een heel assorti aan relatiegeschenken te bestellen. 

Keuken artikelen bedrukken 

Keuken artikelen zijn bijna vanzelfsprekend geproduceerd in verschillende materialen. Al deze materialen behoeven andere bedrukkingstechnieken. Wij, bij Suprème Relatiegeschenken hebben dan ook een breed assortiment met verschillende bedrukkingstechnieken, waardoor al deze materialen op de beste manier kunnen worden bedrukt. Zo komt het gewenste keuken artikel met bedrukking er goed uit te zien! 

Een keuken artikel kunt u bedrukken met verschillende gegevens van uw bedrijf, of combinaties hiervan. Combinaties die u op de keuken artikelen kunt bedrukken, zijn: 

 • logo + bedrijfsnaam
 • logo/bedrijfsnaam + telefoonnummer
 • logo/bedrijfsnaam + website
 • logo/bedrijfsnaam + slogan 

Keuken artikelen kunnen dus geheel naar uw eigen inzicht en wensen worden bedrukt. Suprème Relatiegeschenken helpt u altijd graag, door het beantwoorden van vragen of het geven van extra informatie over onze keuken artikelen. Deze service is bij ons standaard en spreek eigenlijk voor zich. Contact opnemen kan via:

Andere originele geschenken 

Meer originele geschenken van Suprème Relatiegeschenken zijn: gereedschappen, keramiek & glas en stoelen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757