Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 5 tot 7 werkdagen (3)
 3. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Keramiek (1)
 2. Metaal (5)
 3. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (1)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)

Messensets

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte messenset is nou niet bepaald iets waar je snel aan denkt om als cadeau weg te geven aan je relaties. En toch is het erg origineel en tegenwoordig zelfs onmisbaar. Op steeds meer keukenblokken staan bedrukte messensets. Ze worden namelijk steeds mooier gemaakt dus je hoeft die lelijke messen niet meer te verstoppen in een keukenlade. Er zijn verschillende soorten messenset relatiegeschenken. zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een promotionele set vleesmessen, of voor fruitmessen als relatiegeschenk. Er is toch niets leukers dan een geschenk weg te geven dat ook daadwerkelijk gewaardeerd en gebruikt wordt?

Soorten messensets die bedrukt kunnen worden

Bij bedrukte messen heeft u dus een zeer grote kans dat deze daadwerkelijk gebruikt gaan worden, daarom hebben wij meerdere soorten messensets die we kunnen bedrukken. Iedereen heeft een andere smaak en iedereen gebruikt de messen voor een ander product. Daarom hebben we kort een aantal soorten messensets op een rijtje gezet: 

-          5-delig zwart messenblok

-          5-delige roetsvrijstalen messen

-          6-delige gekleurde messenset

-          5-delige houten kaas messenset 

Ook hebben we nog verschillende soorten houten messensets. Dus of u nou opzoek bent naar speciale messensets voor de echte kok of gewoon voor de keukenprinsessen, wij kunnen u van alles bieden. Suprème Relatiegeschenken staat altijd voor u klaar!

Het bedrukken van de messensets

Wij kunnen alle messensets voorzien van een leuke bedrukking zoals een logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. De keuze van de opdruk die we erop zetten ligt aan het soort mes. Messensets van metaal kunnen ook voorzien worden van een gravering. De andere messen worden meestal voorzien van een tamponbedrukking. Een tampondruk wordt veel gebruikt als men de messensets gebruikt als een echt promotie artikel. De messen die gegraveerd worden hebben vaak een iets luxere uitvoering. Hiervoor wordt gekozen als u een iets groter budget te besteden hebt of als het wordt weggegeven aan goede relaties of eigen personeel. 

Contact

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam via: 

Meer keuken artikelen!

Meer keuken artikelen die u bedrukt kunt bestellen, zijn: snijplanken, schorten en ovenhandschoenen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757