Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 5 tot 7 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (8)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (4)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Katoen (6)
 2. Overig (4)
 3. Polyester (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Ovenhandschoenen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Ovenhandschoenen bedrukken

Elke Nederlander heeft wel ovenwanten in huis. Je handen branden aan een kokend hete pan is namelijk echt vervelend. Daarom zijn ovenwanten een leuk en zeer bruikbaar geschenk voor al je klanten, relaties en zelfs eigen personeel. Ze zijn namelijk makkelijk te voorzien van een logo of tekst die elke keukenprins- of prinses aan jou en jouw bedrijf doet denken. De handschoen heeft alleen maar een duim en is vaak gemaakt van katoen. Met een ovenhandschoen kunt u erg gemakkelijk een hete schaal uit de oven pakken zonder dat u uw handen verbrand. Maar een ovenwant is niet alleen veilig, hij ziet er ook nog eens super leuk uit. Daarom is hij ook verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes. Aan een ovenwant zit vaak een lusje zodat je hem makkelijk ergens aan kunt ophangen. Zo is hij altijd binnen handbereik. Er zijn niet alleen ovenwanten, maar ook pannenlappen. Dit is gewoon een vierkante lap waar dus geen duim aan zit.

Soorten ovenhandschoenen

We hebben ovenwanten- en lappen in verschillende kleuren, maar natuurlijk ook gewoon in het wit met een gekleurd randje. Zo is er voor iedereen wel een leuke ovenwant verkrijgbaar. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om de bedrukte ovenhandschoenen te combineren met de huisstijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan de kleur van de ovenhandschoen zelf, maar ook aan de kleur van de bedrukking. Kleuren ovenhandschoenen die u onder adere kunt bestellen, zijn:

 • rood;
 • geel;
 • wit;
 • groen.

Kijk ook eens bij onze andere keukenartikelen. We kunnen bijna alles voorzien van een bedrukking. Bij ovenhandschoenen kun je bijvoorbeeld een bedrukte placemat, keukenschort of een messenset geven.

Het bedrukken van de ovenhandschoenen

Een ovenwant kan bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam, slogan of een persoonlijke boodschap. Zo wordt er gemakkelijk reclame gemaakt waar je zelf niets mee van doen hebt. Uw bedrijf zal zo veel bekender worden dan dat het natuurlijk al is. Een ovenhandschoen is dus een goed promotiemiddel en een geweldig relatiegeschenk. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ovenhandschoenen en pannenlappen?

Suprème Relatiegeschenken adviseert u graag!

Daarom kunt u voor meer informatie of opmerkingen contact opnemen met:

Meer geschenken?

Andere populaire keukenartikelen zijn: ovenhandschoenenwijnbenodigdheden en messensets.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757