PERSOONLIJK ADVIES

Schorten met bedrukking

Het vergeven van bedrukte schorten kan op veel verschillende manieren. U kunt ze door ons laten verpakken en daarna persoonlijk vergeven aan klanten, bezoekers, relaties, etc. U kunt ze ook binnen uw eigen café, restaurant of hotel gebruiken. Uiteraard hoeft u ze niet altijd te vergeven buiten uw bedrijf, maar kunt u ze ook prima cadeau doen aan uw eigen medewerkers. Zij zullen dit bedrukte schort mee naar huis nemen en deze zal in de keuken belanden, de centrale plek in vele huizen. In de keuken komen vrienden en familie en deze zullen allemaal uw bedrukte schort zien hangen. Grote kans dat uw medewerker met veel trots over het bedrukte schort zal vertellen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte schorten

Bedrukte schorten van Suprème Relatiegeschenken horen echt thuis in de categorie keuken artikelen. Een bedrukt schort wordt immers bijna altijd gebruikt in de keuken, tijdens het koken, bakken of bereiden van producten. Een bedrukt schort zorgt ervoor dat uw kleren schoon blijven tijdens het koken en u vaak ook nog gemakkelijk dingen bij de hand heeft, wanneer er zich een zak bevindt in het bedrukte schort.

Het bedrukken van schorten

Het bedrukken van schorten kan met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken. Veelal maken wij wel gebruik van de volgende technieken:

  • Zeefdruk
  • Transferdruk
  • Borduren

Het bedrukken van een schort met een zeefdruk en transferdruk behoort tot de ‘’normale’’ optie. Het borduren is een keuze die u zelf moet maken. Het borduren van een schort is namelijk duurder dan het bedrukken met een zeef- of transferdruk. Er komt echter wel een duurzame en duidelijk bedrukking uit. De prijs is sterk afhankelijk van het aantal steken dat moet worden gebruikt om de bedrukking tot stand te brengen, hoe groter de bedrukking hoe hoger de prijs voor de borduring.

Persoonlijk contact

Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op, met alle mogelijkheden. U kunt deze aanvragen bij het schort dat u heeft gevonden op de website, maar u kunt ook gewoon een mail sturen of even bellen. De contactgegevens zijn:

Andere handige keukenartikelen

Andere handige keukenartikelen die u bestelt bij Suprème, zijn: peper & zoutstelsnijplanken, kurkentrekkers.

Schorten met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.