PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte wijnbenodigdheden

Als u echte wijndrinkers als collega’s of partners hebt, dan zijn dit soort geschenken echt iets voor u om weg te geven. Niets is leuker dan een cadeau weggeven dat ook daadwerkelijk gebruikt en gewaardeerd wordt. In de zomer een lekker wit wijntje met olijfjes, en in de winter een heerlijke rode wijn met stukjes oude kaas. Maar voor een optimale smaak en het behouden van de wijn heeft u toch echt een aantal benodigdheden nodig. U gunt uw klanten toch een optimale smaak sensatie? Denk bijvoorbeeld eens aan een wijn stopper met een bedrukking waarop uw bedrijfsnaam of logo staat. Bij het inschenken van elk wijntje zal er telkens opnieuw aan u gedacht worden. En als u het helemaal volledig aan wilt pakken kiest u natuurlijk voor een complete wijn set. Geweldig mooi om het ergens in het zicht neer te zetten.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Soorten wijnbenodigdheden

Wijnbenodigdheden is een heel breed begrip. En toch heeft u waarschijnlijk al een aantal accessoires in huis. Om uw wijn-set helemaal compleet te maken hebben wij hieronder een aantal producten uitgekozen die u allemaal toch eigenlijk wel in huis moet hebben: 

  • Wijn koeler                           
  • Wijn beluchter
  • Wijn opener
  • Wijn thermometer
  • Wijn stopper
  • Wijn glazen 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op onze website staan namelijk heel veel verschillende soorten wijnbenodigdheden. Mocht het product dat u eigenlijk zoekt nou toch niet op de website staan, aarzel dan niet en bel ons gerust. Wie weet kunnen we toch nog iets voor u betekenen.

Het bedrukken van wijnbenodigdheden

Wij kunnen bijna alle wijnbenodigdheden voorzien van een mooie bedrukking. Denk hierbij aan een persoonsnaam, bedrijfsnaam, logo, afbeelding of een persoonlijke tekst. Bij metalen artikelen is het mooiste om te bedrukken door middel van een gravering. Bij de artikelen van plastic wordt dit gedaan door middel van een tampondruk. Deze bedrukking kan gedaan worden in meerdere kleuren.

Contact

Wij helpen u uiteraard graag met het maken van een keuze. Mocht u dus vragen of opmerkingen hebben kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 contact opnemen met ons verkoopteam via: 

Leuke geschenken om mee te combineren!

Leuke geschenken om mee te combineren, zijn: theedoeken, kurkentrekkers en flesopeners.

Liever totaal iets anders?

Naast wijnbenodigdheden en bijpassende accessoires kan het ook een leuke twist zijn om een ander geschenk erbij te geven. Zo kun je katoenen tassen bedrukken of een zonnebril bedrukken met een ontwerp naar keuze. Hetzelfde geldt voor potloden bedrukken: ook hierbij kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Er zijn mogelijkheden genoeg! 

Bedrukte wijnbenodigdheden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.