PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte jassen

Jassen met bedrukking worden veel besteld bij Suprème Relatiegeschenken. Dit komt door de verschillende functionaliteiten die dit geschenk u kan bieden. Het grote voordeel van bedrukte jassen is dat het zowel gebruikt kan worden binnen uw bedrijf als werkkleding, en zowel buiten het bedrijf om de jas met bedrukking weg te geven aan uw relaties. Het bereik van een bedrukte jas is zeer groot, bedenk eens hoeveel mensen hiermee in aanraking komen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een bedrukte jas is dan ook relatief goedkoop, omdat het geschenk zowel binnen als buiten het bedrijf gebruikt kan worden. Natuurlijk zijn deze artikelen in verschillende kwaliteiten te bestellen, zo past het artikel binnen uw budget en bij uw bedrijf! 

Bedrukte jassen | werkkleding 

Bedrukte jassen kunnen dus zeer goed worden gebruikt als werkkleding. Dit komt niet alleen professioneel over bij klanten, maar is ook comfortabel voor uw medewerker. Een jas met bedrukking kan namelijk overal overheen en geeft een stuk warmte, vooral in het najaar en de winter. 

Een jas met bedrukking levert u vanzelfsprekend ook veel promotie op. Als uw medewerker bijvoorbeeld veel in de buitendienst zit, zal hij door verscheidene mensen gezien worden met de bedrukte jas wat na een tijd steeds meer herkenning oplevert. 

Bedrukte jassen | relatiegeschenken 

Een bedrukte jas kan ook goed worden weggegeven als relatiegeschenk. Het is namelijk iets dat altijd gebruikt kan worden door iedereen. Het enige waarop wij u moeten attenderen zijn de maten, wij adviseren altijd voor de meest gebruikelijke maten te gaan, of dit vooraf proberen te inventariseren omdat een jas wel goed moet zitten. Natuurlijk kunnen wij u hierbij altijd helpen. 

Jassen bedrukken 

Jassen bedrukken is op veel verschillende manieren mogelijk. Dit kan zowel op een standaard manier, als op een speciale manier. De standaard manier van bedrukken is door middel van een zeefdruk of transferdruk. De speciale manier van bedrukken is borduren. Borduren brengt meestal een hogere prijs met zich mee, deze prijs hangt af van het aantal steken en kleuren dat gebruikt wordt. Bedrukkingen die u op een jas kunt bedrukken, zijn: 

  • logo
  • bedrijfsnaam
  • algemene gegevens
  • slogan

Onze contactgegevens zijn: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer werkkleding 

Voor meer werkkleding kunt u ook bij ons terecht. Kijk eens bij T-shirts, polo’s en truien & vesten.

Bedrukte jassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.