Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 100 (12)
Materiaal
 1. Katoen (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Overhemden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Overhemden met opdruk

Bedrukte overhemden blijven veel verkochte relatiegeschenken. Dit komt omdat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zien we ze vaak terug bij bedrijven, daar worden ze als bedrijfskleding gebruikt, maar daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ze weg te geven aan een goede klant of relatie. We hebben verschillende soorten overhemden, namelijk: 

 • Met korte mouw;
 • Met lange mouw;
 • Met UV- protectie;
 • Sneldrogende;
 • Etc. 

Overhemden met opdruk hebben we natuurlijk ook in verschillende kleuren. Doordat we zoveel keus hebben op onze website, staat er voor elk bedrijf en elk budget wel iets unieks op. Wanneer u de overhemden laat bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam zult u ervoor zorgen dat het overhemd 100% uniek wordt. 

Bedrukte overhemden kunt u cadeau geven aan uw klanten of relaties, hierdoor zult u merken dat niet alleen zij uw logo zullen onthouden, maar ook de mensen om diegene heen wanneer ze daadwerkelijk het overhemd dragen. Uw bereik zal steeds groter worden. 

Overhemden bedrukken 

Overhemden bedrukken we doormiddel van twee verschillende technieken, namelijk: 

 • Doormiddel van de transferdruktechniek;
 • Doormiddel van borduring. 

De transferdruktechniek wordt vaker gebruikt op textiel, het is een ideale bedrukkingstechniek en zorgt ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam strak en duidelijk op het overhemd komt te staan. De borduring geeft net een iets chiquer effect, deze is dan ook iets prijziger dan de transferdruktechniek. Bij beide technieken kunt u ervan uitgaan dat de bedrukking van een erg goede kwaliteit is en u ze altijd kunt blijven wassen zonder dat de bedrukking eraf zal gaan. 

Bedrukte overhemden zullen met elke bedrukking er anders uitzien. Daarom sturen wij altijd een digitale gratis proefdruk toe. 

Contact

Bedrukte overhemden snel en gemakkelijk besteld bij Suprème Relatiegeschenken. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel of mail ons gerust. Wij hebben nu ook een handige chat op de website staan waardoor u zonder moeite te hoeven doen ons gemakkelijk kunt bereiken. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk. 

Bekijk ook deze categorieën:

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757