PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte weer & tijd artikelen

Een bedrukt weer of tijd artikel kan prima op verschillende gelegenheden worden weggegeven. Dit komt doordat ze verschillende prijzen met zich mee brengen. U kunt bijvoorbeeld een wat duurder bedrukt horloge aan uw vaste relatie weggegeven, terwijl u een wat goedkopere (bureau)klok uitdeelt op een beurs. Al deze artikelen leveren u extra promotie op voor uw bedrijf. Ook kweken relatiegeschenken veel goodwill. Men zal nog eens terugdenken aan uw bedrijf als ze het relatiegeschenk zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Bedrukte weer en tijd artikelen zijn graag geziene relatiegeschenken bij een zeer breed publiek. Dit komt omdat ze veel terug te vinden zijn op bureaus, maar ook hangen in kantoren of in huizen. Enkele voorbeelden van weer en tijd artikelen zijn:

  • Klokken
  • Horloges
  • Weerstations
  • etc

Passend relatiegeschenk

Bedrukte klokken en weerstations worden veel gebruikt in kantoren, terwijl een bedrukt horloge echt een persoonlijk relatiegeschenk is. Zo zijn er meer verschillen tussen deze geschenken, waardoor u een passend geschenk voor uw bedrijf en doelgroep kunt vinden.

Weer & tijd artikelen bedrukken

Weer en tijd artikelen worden met verschillende bedrukkingstechnieken bedrukt. Enkele voorbeelden zijn:

  • zeefdruk
  • tampondruk
  • gravering

Een zeefdruk brengt een wat groter drukoppervlakte met zich mee dan een tampondruk. Dit komt omdat er bij een zeefdruk gebruik wordt gemaakt van een soort raam, bij een tampondruk gebeurt het bedrukken met een rubberen stempel. Bij beide bedrukkingstechnieken wordt er een nauwkeurige bedrukking aangebracht en kan dit met verschillende kleuren. Bij sommige relatiegeschenken heeft u zelf de keuze tussen de bedrukkingstechnieken, maar meestal maken wij deze keuze voor u. Hierdoor weten wij zeker dat het weer of tijd artikel op de juiste manier van een bedrukking wordt voorzien en deze lang meegaat.

Een weer en tijd artikel van metaal kan ook gegraveerd worden. Een gravering is een subtiele en chique ogende bedrukking. Deze wordt aangebracht met een laserstraal en zal duurzaam blijven zitten.

Advies nodig?

Suprème Relatiegeschenken adviseert u graag en u kunt voor meer informatie altijd contact opnemen met onze medewerkers. U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact met ons opnemen via:

Meer weer & tijd

Wij bieden u ook horloges, klokken en weerstations aan!

Bedrukte weer & tijd artikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.