Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (3)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (6)
 2. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
 5. Fullcolor (4)

Weerstations

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een weerstation met bedrukking is een uniek relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Een bedrukt weerstation biedt uw relatie de mogelijkheid om in één oogopslag veel informatie te kunnen aflezen over het weer en andere. Op een weerstation met logo zijn verschillende waarden af te lezen, zoals:

 • de datum;
 • de tijd;
 • de temperatuur buiten;
 • de temperatuur binnen;
 • en nog veel meer.

Een bedrukt weerstation is een geschenk dat zowel tegen een wat lagere, als hogere prijs kan worden bestelt. Hierbij is het uiteraard wel zo dat een weerstation met een lagere prijs minder waarden heeft die kunnen worden afgelezen dan een bedrukt weerstation met een hogere prijs. Ook verschilt vaak het scherm bij de weerstation, tussen analoog en digitaal.

Weerstations met bedrukking in verschillende soorten!

Weerstations zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten materialen en maten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hout of kunststof. Het grote voordeel van de bedrukte weerstations is dat het relatiegeschenken zijn die altijd weggegeven kunnen worden. Ze zijn niet aan een seizoen gebonden en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. 

Weerstations bedrukken

Een weerstation kan bedrukt worden met een tampondruk, maar ook worden gegraveerd. Een gravering geeft een luxe uitstraling en is een krasbestendige bedrukking. Bij een tampondruk wordt uw uitgekozen bedrukking op het weerstation bedrukt door middel van een stempel.

Het bedrukken van een weerstation kan geheel naar eigen wens. Bij Suprème levert u, uw eigen logo, afbeelding of bedrijfsnaam aan. U kunt dit in een bestandje doen, maar ook de tekst en het lettertype aangeven. Wij zullen dit dan voor u verwerken in een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u per mail en daarop kunnen nog wijzigingen worden aangebracht. Denk hierbij aan grootte, maar ook de positie van de bedrukking op het weerstation.

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken hebben elk hun eigen specialisme en zo hebben wij ook een specialist in weer & tijd artikelen. Deze weten precies wat op het moment actueel is, maar ook hoe de uitvoeringen van de weerstations het beste bedrukt kunnen worden. 

Andere mogelijkheden

Bekijk ook onze horloges, wekkers en klokken!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757