Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (2)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (1)
Soorten reisartikelen
 1. Reiswekkers (1)

Wekkers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte wekkers

Wekkers met een bedrukking worden graag gezien bij een groot publiek. Dit komt doordat ze worden gebruikt door mensen van alle leeftijden. Iedereen heeft sowieso wel 1 wekker thuis. Dit kan bijvoorbeeld een kookwekker zijn. Hieronder een aantal voorbeelden van wekkers die bedrukt kunnen worden:

 • Kookwekker;
 • Slaapwekker;
 • Reiswekker;
 • Wekker met schrijfbord;
 • Wekker met rekenmachine.

Het soort wekker dat u als relatiegeschenk cadeau wilt geven ligt aan het categorie mensen waarvoor deze bestemd is. U geeft immers geen slaapwekker cadeau als u deze in uw restaurant en aan collega restaurants wilt geven. Bedrukte wekkers kunnen bij verschillende gelegenheden weggegeven worden. Dit brengt dan ook verschillende prijzen met zich mee. Een goedkoop kookwekkertje kunt u weggeven met horecabeurzen, terwijl u een mooi en duidelijke kookwekker aan uw vaste klanten weggeeft. Door al deze artikelen levert het u extra promotie op.

Het bedrukken van wekkers

Suprème Relatiegeschenken helpt u graag met het kiezen van de juiste druksoort. De wekkers worden namelijk voorzien van een bedrukking door middel van verschillende druksoorten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Zeefdruk;
 • Tampondruk;
 • Gravering.

Een zeefdruk brengt een wat groter drukoppervlakte met zich mee dan een tampondruk. Dit komt omdat er bij een zeefdruk gebruik wordt gemaakt van een soort raam, bij een tampondruk gebeurt het bedrukken met een rubberen stempel. Een aantal wekkers kunnen ook voorzien worden van een gravering. Dit geldt alleen voor metalen wekkers. Hier wordt de bovenste laag van de wekker eraf geslepen.

U kunt er ook voor kiezen om de eventuele wijzerplaat te bedrukken met een full colour bedrukking. Dit kan helemaal naar eigen ontwerp, bijvoorbeeld door hierop uit te leggen wat uw bedrijf precies doet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bedrukken van wekkers of misschien over andere artikelen? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Dit kan via: 

Meer weer & tijd?

Meer weer & tijd producten zijn: klokken, weerstations en horloges.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757