PERSOONLIJK ADVIES

Luxe sleutelhangers met bedrukking

Een luxe bedrukte sleutelhanger is een geschenk dat op vele manieren toepasbaar is. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende segmenten sleutelhangers, waardoor er voor iedere gelegenheid een passend exemplaar te vinden is. Welke luxe sleutelhanger gaat u bedrukken?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Luxe sleutelhanger gebruiken

Een bedrukte luxe sleutelhanger kan op veel manieren worden gebruikt. U kunt deze los vergeven aan uw eigen medewerkers en relaties, maar u kunt deze ook versturen naar buitenlandse klanten. Luxe sleutelhangers met bedrukking zijn immers de wat kleinere relatiegeschenken en die passen prima door de brievenbus. Een ander leuk idee is om de bedrukte luxe sleutelhangers toe te voegen aan pakketten.

Een luxe sleutelhanger kan aangeboden worden in een bijpassend doosje wat natuurlijk meedraagt aan de algehele uitstraling van het promotieartikel. Maar waar moet u precies aan denken bij luxe sleutelhangers?

  • Zilverkleurige – en vaak één kleurige – sleutelhangers
  • Opvallende vormen
  • Betere ringen

Luxe sleutelhangers bedrukken

Luxe sleutelhangers zijn over het algemeen van metaal, staal en/of zilver en graveren is hier dan ook de beste optie. Niet alleen draagt een gravering bij aan de luxe uitstraling van de sleutelhangers, maar het bevordert ook de kwaliteit van het relatiegeschenk.

Sleutelhangers graveren wordt gedaan met een laserstraal. Deze heeft een hoge temperatuur, zodat de gegraveerde bedrukking mooier en langer blijft zitten. Een sleutelhanger zit immers aan een sleutelbos en de sleutels krassen een bedrukt logo weg, wanneer deze met verf is aangebracht. Bij een gravering is dit vanzelfsprekend niet het geval.

Contact met Suprème

Bij Suprème Relatiegeschenken ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk, voordat de luxe sleutelhangers daadwerkelijk gegraveerd zullen worden. Hierdoor weet u zeker dat de gravering op de juiste plek komt, etc. Het bereiken van Suprème Relatiegeschenken voor meer informatie is erg gemakkelijk. Dit kan via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Promotieartikelen

Naast luxe sleutelhangers hebben wij ook een groot aanbod in pennenmokken en keycords! Bekijk ook deze relatiegeschenken eens op onze website.

Luxe sleutelhangers met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.