PERSOONLIJK ADVIES

Maglite zaklamp(en) bedrukken!

Maglite zaklampen van een bedrukking voorzien? U zult veel relaties ontzettend blij maken wanneer u uw eigen bedrukte Maglite zaklampen gaat vergeven. Vergeet daarnaast ook niet de blijdschap van uw medewerkers wanneer zij ook een bedrukt exemplaar mogen ontvangen. Maglite is wereldwijd een begrip en staat voor kwaliteit, ambacht en herkenbaarheid. Vrijwel iedereen kent het merk en het vergeven van een Maglite zaklamp met bedrukking geeft vaak toch net dat beetje extra ten opzichte van het vergeven van een gangbare bedrukte zaklamp.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Maglite zaklampen in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken

Maglite zaklampen bevinden zich in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken en kunnen uiteraard ook worden bedrukt. Maglite is een veelgevraagd merk en daarom vinden wij het erg belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden.

Bedrukte zaklampen van het merk Maglite zijn in meerdere modellen te verkrijgen in onze webshop. Er zijn goedkopere modellen die zeer geschikt zijn om te vergeven tijdens drukbezochte evenementen en dergelijke. Maar er zijn ook duurdere modellen te vergeven. Hiermee kunnen vaste relaties worden bedankt, maar kunnen ook medewerkers tijdens de Kerst erg blij mee worden gemaakt. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken helpen u graag bij de keuze voor de juiste Maglite en u kunt hen dan ook eenvoudig bereiken via onderstaande contactgegevens.

Het bedrukken van Maglite zaklampen

Het bedrukken van Maglite zaklampen is mogelijk op meerdere manieren. Er kan een kleurenbedrukking worden aangebracht op de verpakking van de Maglite en bij sommige modellen ook op de Maglite zelf. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een lasergravering. Bij een lasergravering worden er geen kleuren aangebracht, maar wordt er een gedeelte van de Maglite weggebrand, waardoor er een duurzame en subtiele bedrukking achterblijft. Het volgende kan bijvoorbeeld worden bedrukt op een Maglite:

  • Logo;
  • Bedrijfsnaam;
  • Datum;
  • Naam.

Contact met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken

Contact met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken over Maglite zaklampen of andere producten is erg eenvoudig. U kunt ons niet alleen per e-mail bereiken, maar ook gewoon telefonisch. Gebruik hiervoor de volgende contactgegevens:

Kijk gerust eens verder naar andere bedrukte artikelen!

Kijk gerust eens verder, bijvoorbeeld bij onze merken Victorinox, BIC en Senator.

Maglite zaklamp(en) bedrukken!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.