Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Prodir pennen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Prodir pennen met een bedrukking zijn ontzettend geliefd, door de goede kwaliteit en de prijs die daaraan is gekoppeld en natuurlijk door de uitstraling van de bedrukte Prodir pennen. Het aanbrengen van uw eigen bedrukking maakt deze Prodir pen helemaal passend voor uw bedrijf en zorgt ervoor dat u deze met een gerust hart kunt gebruiken binnen uw bedrijf, maar ook zeker kunt weggeven. 

Prodir pennen met bedrukking | slimme keuze!

Prodir pennen met een bedrukking zijn slim om te kiezen. Een bedrukte pen staat namelijk bekend om de naamsbekendheid die deze teweeg brengt. Pennen met bedrukking worden dagelijks gebruikt en ook vaak even uitgeleend. Daarnaast liggen ze vaak op tafel of andere plekken waar veel mensen deze zien. Dit betekent voor u dat uw bedrukte Prodir pen door veel mensen zal worden gezien. Wanneer deze bedrukte Prodir pen dan ook nog eens van een goede kwaliteit is, zal men dit associëren met uw bedrijf. 

Bedrukte Prodir pennen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende modellen met verschillende uitstralingen. U kunt dus op zoek naar een Prodir pen die vrijwel perfect bij uw bedrijf past. Met de bedrukking die daarop kan worden aangebracht, maakt u het geheel helemaal af. 

Het bedrukken van Prodir pennen

Het bedrukken van Prodir pennen kan op het lichaam van de pen zelf, maar ook op een clip wanneer deze aanwezig is bij het model. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken leggen u graag meer uit over de mogelijkheden van het bedrukken van Prodir pennen. Daarnaast kunt u in de webshop ook al veel informatie zelf vinden. U kunt bijvoorbeeld bekijken vanaf hoeveel stuks de Prodir pennen te bestellen zijn en natuurlijk nog veel belangrijker, u kunt de prijs berekenen van de bedrukte Prodir pennen zoals u deze wenst. Daarnaast kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur ook altijd de hulp inroepen van onze medewerkers: 

Prodir pennen met bedrukking combineren

Prodir pennen met een bedrukking kunnen prima worden gecombineerd met andere relatiegeschenken uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken, waaronder: bedrukte notitieboekjes, post-its of potloden!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757