Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Victorinox

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bedrukte Victorinox artikelen bevinden zich al een geruime tijd in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. De Victorinox geschenken zijn dan ook zeer populair bij een grote doelgroep. Victorinox is een bedrijf met Zwitserse roots. Het bestaat al sinds 1884 en levert officiële Zwitserse zakmessen en nog veel meer. Het bedrijf heeft de zware financiële tijden overleefd en produceert nog steeds de kwalitatieve Zwitserse legermessen en daarnaast ook nog ontzettend veel andere producten. Het bedrukken van Victorinox artikelen kunt u gerust overlaten aan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe de Victorinox zakmessen en multitools het beste van een bedrukking kunnen worden voorzien.

Bedrukte Victorinox zakmessen en multitools

Victorinox zakmessen en multitools met bedrukking hebben vaak ontzettend veel mogelijkheden qua gebruik. Wanneer iemand zich vaak buiten bevindt, is een Victorinox zakmes of mulitool met bedrukking onmisbaar. Maar dit geldt natuurlijk ook voor wanneer men op vakantie gaat, etc. Door de verschillende functionaliteiten kunnen de bedrukte multitools en zakmessen van Victorinox op ontzettend veel momenten worden gebruikt en zullen deze ook onmisbaar worden voor de persoon die een exemplaar in zijn of haar bezit heeft. Een bedrukte multitool van Victorinox bevat bijvoorbeeld de volgende functionaliteiten:

  • Groot lemmet;
  • Flessenopener;
  • Blikopener;
  • Schroevendraaier;
  • Kurkentrekker.

Victorinox biedt op bijna al haar producten een levenslange

Het bedrukken van Victorinox zakmessen en multitools

Het bedrukken van de Victorinox zakmessen en multitools kan zowel met een kleurenbedrukking als met een gravering. Uw eigen logo kan dus in de originele kleuren worden aangebracht op het Victorinox zakmes of de multitool en daarnaast is het ook nog mogelijk om een gravering aan te brengen. Dan wordt er niet gewerkt met kleur, maar wordt er een stukje weggebrand.

Het bedrukken van de Victorinox artikelen gaat niet zonder uw goedkeuring. U ontvangt namelijk altijd een gratis digitale proefdruk met daarop het door u uitgekozen Victorinox artikel en uiteraard ook de bedrukking die u wenst. Neem voor vragen gerust contact op met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken, iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur:

Op zoek naar nog meer outdoor relatiegeschenken om te bedrukken?

Kijk bij Suprème Relatiegeschenken gerust eens verder naar: barbecue, bidons en golfartikelen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757