PERSOONLIJK ADVIES

Keramiek en glas bedrukken

Bedrukt glas of keramiek staat bij iedereen in de kast. Dit is dan ook juist de boodschap die we aan u graag willen overbrengen. Het zijn producten die ontzettend veel gebruikt worden, bijna iedere dag. Ze zullen zowel door de eigenaar als door vrienden of familie van de eigenaar worden gebruikt. Hierdoor is het bereik van bedrukt glas of keramiek dus enorm groot! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 22
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 22

Bedrukt keramiek biedt andere voordelen dan het gebruik van bedrukt glas. Dit komt omdat keramiek vaker wordt gezien als ‘’sterker’’ materiaal. Echter geven bedrukte glazen meestal wel een lichtere uitstraling. Beide zijn dus zeker te overwegen voordat u tot een keuze komt. De materialen komen in verschillende producten tot hun recht, denkende aan:  

  • glazen/mokken
  • kommetjes
  • borden 

Bedrukt keramiek & glas gebruiken

Bedrukt keramiek en glas kunnen in veel hoedanigheden worden gebruikt. Natuurlijk in uw eigen bedrijf, hiermee duiden wij op bijvoorbeeld de kantine. Heeft u echter een café, restaurant of hotel, dan is het helemaal toepasbaar om deze relatiegeschenken binnen uw bedrijf te gaan gebruiken. 

Bedrukt glas kan goed gebruikt worden als aandenken. Bijvoorbeeld na een teamuitje, bijeenkomst of jubilea. Met een aandenken wordt er nog eens teruggedacht aan het moment dat erbij hoort. Mensen kunnen dit erg waarderen. 

Bedrukt keramiek heeft eigenschappen waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in kerstpakketten. Kerstpakketten zijn ieder jaar weer lastig om samen te stellen. Met dit bedrukte relatiegeschenk geeft u een persoonlijk tintje aan het geschenk wat het helemaal afmaakt! 

Keramiek & glas bedrukken 

Keramiek bedrukken gebeurt op een speciale manier. De bedrukking wordt bij standaard geschenken namelijk op het product bedrukt. Echter wordt de bedrukking bij keramiek in het geschenk bedrukt. Hij gaat verschillende keren de oven in, waarna hij opnieuw gelakt wordt voor het best resultaat. Door deze techniek kan het product gewoon in de vaatwasser en is het bestendig tegen krassen. 

Glas bedrukken kan via een standaard, en een speciale manier. U kunt u glas speciaal bedrukken, door hem te laten graveren. Dit geeft een erg uniek effect aan het relatiegeschenk.  

Extra informatie of vragen? 

Voor extra informatie of het stellen van vragen, kunt u ons altijd contacteren via:

Bekijk andere relatiegeschenken 

Bekijk ook onze andere relatiegeschenken met kwaliteit: mokken, kop en schotel en soepkommen!

Keramiek en glas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.