PERSOONLIJK ADVIES

Snoeppotten bedrukken

Bedrukte snoeppotten zijn veelzijdige en veelgebruikte relatiegeschenken. Met een bedrukte snoeppot weet u zeker dat u goed scoort en u heeft meteen veel mogelijkheden wat het weggeven van dit relatiegeschenk betreft. Een snoeppot met bedrukking kan worden gevuld met verscheidene soorten snoep, maar wij kunnen deze ook leeg aan u leveren, zodat u ze zelf kunt vullen met snoep. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Soorten snoep die u bij ons kunt kiezen zijn onder andere:

  • zuurtjes;
  • chocolade;
  • drop;
  • pepermunt.

Een bedrukte snoeppot is, zoals al eerder aangegeven, een veelzijdig relatiegeschenk. Hiervoor zijn verschillende redenen. Allereerst heeft u een brede keuze om de juiste(on) bedrukte snoeppot te vinden voor uw bedrijf. Ten tweede kunt u deze vullen met verscheidene lekkernijen, dit heeft u zojuist kunnen lezen. En als laatste kunt u dit bedrukte relatiegeschenk op verschillende manieren vergeven aan uw relaties en klanten, maar ook gebruiken binnen uw eigen bedrijf.

Bedrukte snoeppotten gebruiken

Snoeppotten met bedrukking gebruiken kan dus zowel binnen uw eigen bedrijf als buiten uw bedrijf. Een leuke manier om de bedrukte snoeppotten te gebruiken binnen uw eigen bedrijf, is deze ergens neerzetten zoals uw receptie, de wachtruimte/ontvangstruimte, etc. Dit staat erg gastvrij tegenover de bezoekers en kleedt het geheel mooi aan. Het gebruik buiten uw eigen bedrijf kan door de bedrukte geschenken weg te geven aan vaste relaties, maar u kunt deze ook opsturen. De ontvangers zullen in ieder geval blij verrast zijn en maar al te graag gebruik maken van uw bedrukte snoeppot (met inhoud).

Snoeppotten bedrukken

Snoeppotten bedrukken kan op verschillende manieren. Allereerst is het van belang om te bedenken waar op de snoeppot u de bedrukking precies bedrukt wilt hebben. U heeft hierbij verschillende keuzes:

  • een sticker aan de zijkant of op de deksel;
  • een bedrukking op een willekeurige plek door middel van een zeefdruk;
  • bij een metalen deksel een gravering of gravering in het glas.

Contact met ons

Bedrukte snoeppotten kunnen passend worden gemaakt aan uw bedrijf. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u altijd terecht voor meer informatie of voor het stellen vragen. Hiervoor kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen en mailen naar:

  • 074 - 24 24 757 en [email protected].
  • Of neem contact met ons op via de chat op onze website. 
Meer keramiek & glas

Meer keramiek & glas vindt u bij; mokken, borden & schalen en koffiekopjes!

Snoeppotten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.