Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 0 tot 10 cl (1)
 2. 20 tot 30 cl (5)
 3. 30 tot 40 cl (6)
 4. 40 tot 50 cl (3)
 5. 50 tot 60 cl (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (17)
Materiaal
 1. Glas (16)
 2. Keramiek (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (17)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)

Bierglazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte bierglazen hebben veel goede eigenschappen. Ze zijn origineel, hebben een hoog bereik en zijn goed aan te passen aan verschillende gelegenheden. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment in deze geschenken. We hebben ze van groot tot klein en van smal tot breed, er is dus keuze genoeg! 

Een bedrukt bierglas wordt door alle cafés en restaurants al gebruikt. Het is namelijk één van de dingen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun collega’s. Bierglazen zijn natuurlijk bedoelt voor bier, maar hierin kunnen ook zeker andere dranken worden geserveerd zoals frisdranken en appel- of sinaasappelsap. Een bedrukt bierglas is een veelzijdig relatiegeschenk, dat ook voor andere gelegenheden kan worden gebruikt. 

Bedrukte bierglazen als relatiegeschenk 

Bedrukte bierglazen zijn ontzettend geliefd om toe te voegen aan pakketten. Dit kunnen bestaande zijn, maar ook nieuw samengestelde pakketten. Soorten pakketten waaraan een bedrukt bierglas kan worden toegevoegd zijn: 

 • kerstpakketten
 • welkomstpakketten
 • afscheidspakketten
 • seizoensgebonden pakketten 

Een bedrukt bierglas kan natuurlijk ook prima los worden weggegeven met een bepaalde boodschap of voor een bepaald jubilea van uw bedrijf. Bij bijvoorbeeld een 25-jarig bestaan heeft iedereen een geschenk om hier aan terug te denken. 

Bierglazen bedrukken 

Bij het bedrukken van bierglazen kan voor verschillende thema’s worden gekozen. Wij raden altijd aan om een thema te kiezen dat bij uw eigen huisstijl past, of daarin terugkomt. Natuurlijk kunt u er juist ook voor kiezen om eens voor iets heel anders te gaan. 

Het bedrukken van de bierglazen zelf gebeurt bij ons op een zodanige manier dat de bedrukking goed tegen krassen en de vaatwasser bestand is. Dit is van groot belang, omdat bierglazen tenslotte gebruiksvoorwerpen zijn. 

Meer informatie over bierglazen 

Meer informatie over de bierglazen zelf of over het bedrukken van deze geschenken kunnen en willen wij u natuurlijk altijd geven. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact opnemen met ons verkoopteam, die u graag van het beste advies voorziet. Suprème Relatiegeschenken is te bereiken op:

Ook iets voor u? 

Natuurlijk bieden wij meer soorten relatiegeschenken aan, neem eens een kijkje bij onze thermosbekers, koffiekopjes en snoeppotten. Wellicht zijn deze promotieartikelen ook iets voor u!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757