Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. 10 tot 15 cm (1)
 2. 15 tot 20 cm (3)
 3. 20 tot 25 cm (4)
 4. 25 tot 30 cm (4)
 5. 30 tot 35 cm (2)
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (15)
Materiaal
 1. Keramiek (15)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (15)
 3. 3 kleuren (15)
 4. 4 kleuren (15)

Borden & schalen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte borden, iedereen weet waarvoor deze geschenken te gebruiken zijn. Natuurlijk om eten op te serveren. Maar wat is er nou leuker dan als het bord leeg is, er een bedrukking op het bord staat met uw logo of bedrijfsnaam? 

Bij bedrukte schalen spreekt het doel van het product ook voor zich. Het serveren van eten, net zoals bij het bovenstaande geschenk. Met deze twee geschenken kunt u een gezellige avond verzorgen waarbij de gasten continu in aanraking komen met uw logo of bedrijfsnaam. 

Wat kunt u nog meer met bedrukte schalen en borden? 

Een bedrukte schaal kan natuurlijk ook prima voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het weggeven van een complete set. U kunt dan ook beide combineren. Wij kunnen de geschenken samen leuk laten inpakken waardoor u deze kunt weggeven voor Kerst, jubilea en andere gelegenheden. 

Een bedrukt bord kan volledig worden aangepast aan kinderen. U kiest bijvoorbeeld voor een plastic variant, waarna u deze leuk bedrukt met vrolijke kleuren. Eventueel kan op elk bord apart een naam worden bedrukt. 

Hoe geeft u de geschenken weg?

Zoals we hierboven al aangaven kunnen de schalen en borden samen goed worden gecombineerd en op een leuke en verrassende manier worden ingepakt. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, namelijk: 

 • het gebruik binnen een eigen restaurant of café;
 • thuisgebruik;
 • gebruik op het werk voor lunches of diners. 

Schalen en borden bedrukken 

Schalen en borden worden bij ons op een speciale manier bedrukt. Wij vinden namelijk dat deze geschenken aan een aantal eisen moeten voldoen, en die zijn als volgt: 

 • vaatwasserbestendig
 • krasbestendig
 • duurzaam 

Ze moeten dus wel tegen een ‘’stootje’’ kunnen. Wij hebben hiervoor speciale bedrukkingstechnieken waarbij de geschenken enkele keren worden verhit zodat de bedrukking goed in het bord of de schaal zit. 

Op een andere manier? 

Natuurlijk kunnen de bovenstaande geschenken ook op een andere manier worden weggegeven op bedrukt. U kunt al uw wensen doorgeven aan een medewerker van ons verkoopteam, waarna zij voor u de mogelijkheden op een rij zullen zetten. Onze medewerkers zijn te bereiken via:

Meer dan schalen en borden alleen 

Meer geschenken in deze categorie zijn: cappuccinokopjes, mokken en kommen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757