Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (1)
 2. 20 tot 30 cl (10)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (10)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Glas (2)
 2. Keramiek (9)
Bedrukking
 1. 1 kleur (11)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)

Cappuccinokopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte cappuccinokopjes zijn erg origineel. Deze geschenken worden altijd gewaardeerd door klanten en relaties. Want wat is er nou leuker dan het serveren van een cappuccino in uw eigen bedrukte kopje met naam of logo. 

Een bedrukt cappuccinokopje heeft een speciale afmeting die precies geschikt is voor één kopje cappuccino waar het schuim van de koffie helemaal tot zijn recht komt. 

Hoe kunt u cappuccinokopjes bedrukken? 

Cappuccinokopjes kunnen worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam, maar ook met meer informatie van uw eigen bedrijf. Dit komt omdat het geschenk veel ruimte biedt. Hierdoor kunnen leuke slogans worden bedacht of missies/visies aan het publiek worden gecommuniceerd. 

Cappuccinokopjes kunnen ook in een eigen PMS-kleur worden geproduceerd. Hierbij kunt u een kleur uit uw eigen huisstijl kiezen, waardoor de link naar uw bedrijf sneller gelegd zal worden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een wat neutralere achtergrond zoals wit of zwart. Wij adviseren altijd om voor een combinatie te kiezen waarbij zowel logo of bedrijfsnaam als achtergrond goed uitkomen. 

Hoe kunt u bedrukte cappuccinokopjes gebruiken? 

Bedrukte cappuccinokopjes kunnen natuurlijk zeer goed worden gebruikt binnen uw eigen bedrijf. Uw medewerkers kunnen hier gebruik van maken, maar u kunt hiermee ook klanten bedienen. Een bedrukt cappuccinokopje is niettemin ook origineel om weg te geven als relatiegeschenk, bijvoorbeeld als u zich ergens nieuw vestigt. Hiermee heeft u meteen een welkomstcadeau. Natuurlijk kunt u hier ook koffie aan toevoegen, zodat er een compleet welkomstcadeau ontstaat. 

De cappuccinokopjes zijn vanzelfsprekend ook te gebruiken binnen een eigen café of restaurant. Dit geeft vaak toch net de finishing touch aan de uitstraling. 

Cappuccinokopjes bedrukken 

Cappuccinokopjes kunnen op verschillende plekken worden bedrukt:

 • op het oor
 • aan de binnenkant
 • aan de buitenkant

Er zijn dus verscheidene perspectieven over hoe een cappuccinokopje bedrukt kan worden. 

Informatie 

Wij begrijpen dat u graag meer informatie wenst over het bedrukken van cappuccinokopjes. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via:

Meer servies 

Bekijk ook gelijk ons aanbod in bierglazen, theeglazen en borden en schalen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757