PERSOONLIJK ADVIES

Glazen bedrukken

Bedrukte glazen kunt u op twee manieren gebruiken. Dit kan ten eerste binnen uw eigen bedrijf en ten tweede buiten uw bedrijf door ze weg te geven aan relaties en klanten. Natuurlijk kunt u beide manieren ook combineren en hierdoor profiteren van het feit dat u één soort relatiegeschenk aanschaft die u voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Glazen met bedrukking bieden deze mogelijkheid! 

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Glazen met bedrukking – soorten 

Glazen met bedrukking kunt u bij Suprème Relatiegeschenken in allerlei verschillende soorten en maten bestellen, zodat u zeker weet dat het uitgekozen glas bij uw bedrijf past. Natuurlijk kunt u via onze webshop ook verschillende soorten en aantallen in één keer bestellen. Voorbeelden van soorten en maten die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

  • wijnglazen
  • bier
  • karaf
  • frisdrank
  • water
  • port
  • borrel 

Glazen bedrukken 

Glazen bedrukken met de door u uitgekozen bedrukking, wordt bij Suprème Relatiegeschenken altijd middels inbakken uitgevoerd. Tijdens het inbakken, worden de glazen verscheidene keren verhit en wordt de bedrukking steeds opnieuw gelakt. Hierdoor gaat de bedrukking als ware in het glas zelf zitten, en daardoor zijn ze gewoon geschikt om in de vaatwasser te doen. Ook zal de bedrukking zich beter kunnen weren tegen krasjes en andere kleine beschadigingen. Het inbakken kan met verschillende kleuren, waardoor u een opvallende bedrukking kunt creëren. 

Een glas graveren behoort ook tot één van de mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken. Bij het graveren van een glas wordt er gebruik gemaakt van een laserstraal. Deze laserstraal brandt een laagje weg, waardoor de gravering ontstaat. Een gravering is niet ontzettend opvallend, maar brengt toch een leuk effect met zich mee.  

Voor glazen met een bedrukking bent u ook bij Suprème Relatiegeschenken weer aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij ook veel andere relatiegeschenken waaruit u een keuze kunt maken. Als u niet precies weet wat u wilt bedrukken, of als u andere vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: 

Er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Naast glazen bedrukken, bieden we bij Supreme relatiegeschenken nog veel meer mogelijkheden. U kunt bij ons tal van verschillende producten laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een katoenen tas bedrukken of potloden bedrukken. Wat daarnaast ook zeker een goede optie is, is een zonnebril bedrukken. Kortom: er zijn mogelijkheden genoeg! 

Verschillende opties keramiek bedrukken

Voor keramiek kunt u kijken bij: mokken, borden & schalen en kop & schotel

Glazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.