Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (3)
 2. 20 tot 30 cl (11)
 3. 30 tot 40 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
 4. 20 tot 25 werkdagen (20)
Minimale afname
 1. 50 (1)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (21)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (23)
 2. 2 kleuren (23)
 3. 3 kleuren (23)
 4. 4 kleuren (23)

Glazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte glazen kunt u op twee manieren gebruiken. Dit kan namelijk ten eerste binnen uw eigen bedrijf en ten tweede buiten uw bedrijf door ze weg te geven aan relaties en klanten. Natuurlijk kunt u beide manieren ook combineren en hierdoor profiteren van het feit dat u één soort relatiegeschenk aanschaft die u voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Glazen met bedrukking bieden deze mogelijkheid! 

Glazen met bedrukking – soorten 

Glazen met bedrukking kunt u bij Suprème Relatiegeschenken in allerlei verschillende soorten en maten bestellen, zodat u zeker weet dat het uitgekozen glas bij uw bedrijf past. Natuurlijk kunt u via onze webshop ook verschillende soorten en aantallen in één keer bestellen. Voorbeelden van soorten en maten die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

 • wijnglazen
 • bier
 • karaf
 • frisdrank
 • water
 • port
 • borrel 

Glazen bedrukken 

Glazen bedrukken met de door u uitgekozen bedrukking, wordt bij Suprème Relatiegeschenken altijd middels inbakken uitgevoerd. Tijdens het inbakken, worden de glazen verscheidene keren verhit en wordt de bedrukking steeds opnieuw gelakt. Hierdoor gaat de bedrukking als ware in het glas zelf zitten, en daardoor zijn ze gewoon geschikt om in de vaatwasser te doen. Ook zal de bedrukking zich beter kunnen weren tegen krasjes en andere kleine beschadigingen. Het inbakken kan met verschillende kleuren, waardoor u een opvallende bedrukking kunt creëren. 

Een glas graveren behoort ook tot één van de mogelijkheden bij Suprème Relatiegeschenken. Bij het graveren van een glas wordt er gebruik gemaakt van een laserstraal. Deze laserstraal brandt een laagje weg, waardoor de gravering ontstaat. Een gravering is niet ontzettend opvallend, maar brengt toch een leuk effect met zich mee.  

Voor glazen met een bedrukking bent u ook bij Suprème Relatiegeschenken weer aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij ook veel andere relatiegeschenken waaruit u een keuze kunt maken. Als u niet precies wat u wilt bedrukken, of als u andere vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens bij keramiek! 

Voor keramiek kunt u kijken bij: mokken, borden & schalen en kop & schotel.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757