PERSOONLIJK ADVIES

Soepkommen bedrukken

Een bedrukte soepkom kunt u gebruiken binnen uw eigen bedrijf tijdens lunches of diners, maar kunt u natuurlijk ook weggeven aan al uw relaties en klanten. Een soepkom met bedrukking kan prima alleen worden weggegeven, maar kan ook zeer goed worden gecombineerd met andere leuke relatiegeschenken. Denk hierbij alleen al aan bestek, waarbij vanzelfsprekend de lepel niet mag ontbreken. Maar natuurlijk zijn ook allerlei andere relatiegeschenken mogelijk. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Soepkommen met bedrukking & doeleinden 

Bedrukte soepkommen zijn originele en veelzijdige relatiegeschenken. Niet alleen kan het geschenk voor verschillende doeleinden worden gebruikt, ook het bedrukken kan geheel naar uw eigen inzicht zodat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat. 

Soepkommen met bedrukking worden zoals vanzelfsprekend gebruikt om soep in te serveren. Door het sterke materiaal kan dit zowel koud als warm. U kunt een bedrukte soepkom echter voor veel meer doeleinden gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld andere gerechten in serveren zoals desserts, maar u kunt ze ook gebruiken om salade in te serveren of vullen met aardappelen. Het grote voordeel hiervan is dat u één relatiegeschenk bestelt, dat te gebruiken is in verschillende hoedanigheden. 

Soepkommen bedrukken 

Soepkommen bedrukken gebeurt middels een keramische transfer. Een transferdruk kan voor veel materialen worden gebruikt, maar een keramische transfer is alleen geschikt voor keramiek. De soepkom wordt verscheidene keren verhit waarna de bedrukking op de soepkom wordt geplakt. Na het plakken wordt de bedrukking gedroogd, als de bedrukking droog is wordt de bedrukking afgelakt voor een mooi effect en uiteindelijk worden de twee samen afgebakken, waardoor de bedrukking niet op het keramiek, maar eigenlijk in het keramiek is verwerkt. Hierdoor is de bedrukte soepkom vaatwasbestendig en krasvast. Bij een keramische transfer kunnen soms door het lakken kleine kleurverschillen ontstaan, echter zijn deze vaak zo klein en niet eens waar te nemen op de soepkom zelf.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij ons verkoopteam via de contactgegevens: 

Meer informatie?

Soepkommen bedrukken kan met verschillende informatie. Het is belangrijk om te weten welke informatie voor uw bedrijf relevant is. Zijn dit bijvoorbeeld uw contactgegevens, of is dit toch meer uw logo. Mogelijkheden qua bedrukken kunnen dus zijn: 

  • logo
  • bedrijfsnaam
  • website
  • telefoonnummer
  • overige contactgegevens 
Meer keramiek 

Kijk voor meer keramiek eens bij cappuccinokopjes, espressokopjes en kop & schotel.

Soepkommen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.