PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte oranje artikelen

Bedrukte oranje artikelen zijn natuurlijk de herkenning van Nederland. Dat maakt deze geschenken zo leuk! De inwoners van ons land zijn trots op Nederland en dat laten ze dan ook maar al te graag zien door oranje artikelen te dragen of op te hangen. Als uw logo hierop te zien is, dan zal het bereik erg groot zijn. In 2020 staan vier grote evenementen gepland waarbij we massaal Nederland aanmoedigen: het Eurovisie Songfestival, Formule 1, het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Oranje artikelen met bedrukking - weggeven & soorten

Oranje artikelen met bedrukking zijn zeer toepasselijk om weg te geven tijdens Koningsdag, WK’s of EK’s en andere feestelijke dagen waarbij Nederland centraal staat. Een bedrukt oranje artikel kan vlak voor zo’n feestelijk moment worden weggegeven, maar ook op andere momenten. Als men namelijk een bedrukt oranje artikel in huis heeft, zal deze bijna zeker altijd worden gebruikt tijdens bovenstaand genoemde momenten. Een bedrukt oranje artikel kan, als het formaat dit toestaat, ook per post worden verstuurd naar al uw relaties en klanten. 

Een oranje artikel met bedrukking komt in verscheidene uitvoeringen voor. Artikelen die u in de bekende oranje kleur kunt bestellen, zijn onder andere:  

  • petten
  • zonnebrillen
  • frisbees
  • anti-stressballen
  • T-shirts
  • bandjes
  • Koningsdag artikelen 

Oranje artikelen bedrukken 

Oranje artikelen bestelt u in onze webshop, hierbij kunt u meteen de keuze qua bedrukking maken. Daarvoor is het belangrijk dat u weet wat u precies bedrukt wilt hebben, denk aan uw logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld algemene gegevens. Natuurlijk kan het ook zijn dat andere gegevens beter bij uw bedrijf passen. Een logo in combinatie met een bedrijfsnaam is het meest voorkomend gezien alle geplaatste bestellingen. Natuurlijk kunt u de bedrukking ook geheel toespitsen op het oranje artikel zelf. 

Een oranje artikel kan worden bedrukt met een zeef-, transfer- of tampondruk. Natuurlijk zijn ’luxere’ bedrukkingstechnieken ook mogelijk, hierbij kunt u denken aan een gravering of een borduring. Het gebruik van een bedrukkingstechniek hangt voor een deel ook af van het budget dat u te besteden heeft.

Neem gerust contact op

U kunt bij Suprème Relatiegeschenken altijd al uw vragen stellen, of een offerte op maat opvragen. Hiervoor kunt u contact opnemen via:

Niet het juiste oranje artikel gevonden?

Kijk eens bij onze andere zomerartikelen, caps en bamboe artikelen.

Bedrukte oranje artikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.