Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (2)
 2. 2 kleuren (2)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)
 5. Fullcolor (1)

Oranje artikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte oranje artikelen zijn natuurlijk de herkenning van Nederland. Dat maakt deze geschenken eigenlijk ook zo leuk. Alle inwoners van ons land zijn trots op Nederland en dat laten ze dan ook maar al te graag zien door oranje artikelen te dragen of op te hangen. Als uw logo hierop te zien is, dan zal het bereik erg groot zijn. 

Oranje artikelen met bedrukking – weggeven & soorten 

Oranje artikelen met bedrukking zijn zeer toepasselijk om weg te geven tijdens Koningsdag, WK’s of EK’s en andere feestelijke dagen waarbij Nederland centraal staat. Een bedrukt oranje artikel kan vlak voor zo’n feestelijk moment worden weggegeven, maar ook op andere momenten. Als men namelijk een bedrukt oranje artikel in huis heeft, zal deze bijna zeker altijd worden gebruikt tijdens bovenstaand genoemde momenten. Een bedrukt oranje artikel kan ,als het formaat dit toestaat, ook per post worden verstuurd naar al uw relaties en klanten. 

Een oranje artikel met bedrukking komt in verscheidene uitvoeringen voor. Artikelen die u in de bekende oranje kleur kunt bestellen, zijn:  

 • T-shirts
 • vlaggen
 • bandjes
 • versieringen
 • Koningsdag artikelen 

Oranje artikelen bedrukken 

Oranje artikelen bestelt u in onze webshop, hierbij kunt u meteen de keuze qua bedrukking maken. Daarvoor is het belangrijk dat u weet wat u precies bedrukt wilt hebben, denk aan uw logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld algemene gegevens. Natuurlijk kan het ook zijn dat andere gegevens beter bij uw bedrijf passen. Een logo in combinatie met een bedrijfsnaam is het meest voorkomend gezien alle geplaatste bestellingen. Natuurlijk kunt u de bedrukking ook geheel toespitsen op het oranje artikel zelf. 

Een oranje artikel kan worden bedrukt met een zeef-, transfer- of tampondruk. Natuurlijk zijn ‘’luxere’’ bedrukkingstechnieken ook mogelijk, hierbij kunt u denken aan een gravering of een borduring. Het gebruik van een bedrukkingstechniek hangt natuurlijk voor een deel ook af van het budget dat u te besteden heeft. U kunt bij Suprème Relatiegeschenken altijd extra vragen stellen, of een offerte op maat opvragen. Hiervoor kunt u contact opnemen via:

Niet het juiste oranje artikel gevonden?

Kijk eens bij onze andere oranje artikelen, zoals oranje caps en oranje T-shirts!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757