PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte Koningsdag artikelen

Een bedrukt Koningsdag artikel mag natuurlijk niet ontbreken op het jaarlijks terugkerende evenement. Maak al uw relaties en klanten blij met een Koningsdag artikel bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. Uw bedrijfsnaam of logo zal hierdoor worden verspreid en het bereik zal steeds groter worden. Dit kan alleen maar voordelig uitpakken voor uw bedrijf, ook kan het geschenk jaarlijks opnieuw worden weggegeven en zal het opnieuw worden gebruikt. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Koningsdag artikelen met bedrukking online bestellen

Koningsdag artikelen met bedrukking bestelt u gewoon online via de website van Suprème Relatiegeschenken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Koningsdag artikelen, maar ook voor allerlei andere relatiegeschenken. Deze kunnen allemaal in één winkelwagen worden besteld en betaald, wat het erg gemakkelijk maakt voor u. Suprème Relatiegeschenken staat voor: 

 

  • goede service
  • snelle levering
  • eenvoudige en duidelijke webwinkel 

 

Een Koningsdag artikel met bedrukking kan dus gemakkelijk online worden besteld. Hier kunt u zelfs de bedrukking aangeven en eventueel uploaden. Als u de bestelling heeft voltooid, ontvangt u een digitale proefdruk met daarop het gekozen Koningsdag artikel en de gekozen bedrukking. U kunt dan eigenlijk het eindresultaat alvast bekijken. 

Koningsdag artikelen bedrukken 

Een Koningsdag artikel is te bedrukken met verscheidene bedrukkingstechnieken. Suprème biedt veel verschillende mogelijkheden wat betreft het bedrukken van een Koningsdag artikel, zodat u zich kunt onderscheiden van al uw concurrenten en een goede indruk kunt achterlaten bij al uw relaties en klanten. 

Koningsdag artikelen kunt u bij Suprème dus met verscheidene bedrukkingstechnieken bedrukken. Ook kunt u zelf de bedrukking kiezen die u graag op het artikel bedrukt wilt hebben. Vaak wordt hier lang over nagedacht, terwijl de keuze niet ontzettend moeilijk hoeft te zijn. Om het gemakkelijker te maken, zijn dit de meest bedrukte gegevens op een relatiegeschenk:  

  • logo’s
  • bedrijfsnamen
  • algemene gegevens
  • slogans 

Een Koningsdag artikel met bedrukking kunt u eenvoudig weggeven, dit kan zowel persoonlijk als per post. Natuurlijk kunt u een Koningsdag artikel met bedrukking ook als promoartikel gebruiken voor uw bedrijf. Voor het stellen van vragen of meer informatie vragen kunt u altijd contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk ook eens bij gadgets! 

Neem eens een kijkje bij ons assortiment in gadgets, zoals: gereedschappen, duurzaam en weer & tijd.

Bedrukte Koningsdag artikelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.