PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte relatiepakketten

Door pakketten te personaliseren geeft u net dat beetje extra: u laat zien dat u moeite doet voor uw klant en dat u graag een persoonlijk geschenk geeft. Bij Suprème kunt u diverse pakketten bedrukken. Ook kunt u zelf een pakket samenstellen en deze door ons laten bedrukken. De keuze is aan u! We geven u graag advies en maken gratis een digitaal voorstel met uw bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Pakketten zijn geschenken die eigenlijk al helemaal compleet zijn. Ze zijn al voor u samengesteld, wat u een hoop werk scheelt. Met een pakket geeft u een geschenk weg dat niet uit één promotieartikel bestaat, maar producten die een samenhang hebben met elkaar.

Pakketten kunnen eigenlijk altijd worden weggegeven. Natuurlijk zijn ze zeer toepasselijk tijdens de feestdagen, maar dit hoeft niet. Voorbeelden van pakketten die u kunt weggeven tijdens de feestdagen, maar ook op andere momenten zijn:

  • kerstpakketten
  • paaspakketten
  • zomerpakketten
  • sinterklaaspakketten

Zelf samenstellen van pakketten

Het zelf samenstellen van pakketten behoort natuurlijk ook tot een mogelijkheid, bij ons vindt u dus niet alleen ''standaard samengestelde pakketten'', maar kunt u hieraan ook nog een eigen twist geven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een aantal losse artikelen uit ons assortiment samenvoegen. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen als u op zoek bent naar een bepaald thema.

De pakketten worden naar uw wens ingepakt bij De Werkplaats in Oldenzaal. Dit is een sociale werkplaats. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen namelijk kan doen wat hij/zij graag doet. Alle medewerkers bij De Werkplaats doen dit met het grootste plezier!

Het bedrukken van pakketten

Pakketten bedrukt met uw logo behoort tot van één van de mogelijkheden. Hierbij kan bijvoorbeeld de verpakking waarin de producten zitten worden bedrukt. Maar u kunt bijvoorbeeld ook alles in het pakket laten bedrukken met uw eigen handelsmerk. De prijzen van beide soorten verschillen, maar de keuze is natuurlijk geheel aan u. 

De bedrukkingstechnieken verschillen per materiaalsoort en omvang van een product. Wij weten echter precies hoe we elk product het beste kunnen bedrukken. Dit komt onder andere door onze brede kennis op het gebied van bedrukken. Technieken die wij veel gebruiken zijn bijvoorbeeld zeefdruk, transferdruk en tampondruk. Natuurlijk hebben wij ook de ‘’speciale’’ technieken in ons assortiment, hierbij kunt u denken aan graveren, stans, inbakken, etc.

Vragen?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over relatiegeschenken en pakketten. U kunt ons bereiken via: 

Kijk verder!

Breng een bezoek aan onze andere pakketten zoals kerstpakketten en paaspakketten.

Bedrukte relatiepakketten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.