PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte kerstpakketten

Laat uw kerstpakketten personaliseren en u geeft de ontvanger net dat beetje extra aandacht dat ze graag krijgen: persoonlijke aandacht. Door bedrukte kerstpakketten te vergeven, laat u zien dat de ontvanger niet zomaar een klant of relatie is, u wilt graag moeite doen voor hem of haar. Dat zullen ze zeker onthouden en waarderen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Kerstpakketten kunt u vanzelfsprekend ook bij Suprème Relatiegeschenken bestellen, uw totaal leverancier. Elk jaar selecteren wij een stijlvolle en up-to-date pakketten die passen binnen de huidige markt en trends. Zo vindt u bijvoorbeeld in economische mindere tijden veel kleine varianten en tijdens de groeiende populariteit van bakken veel kerstpakketten met cupcakes, bakepops e.d.

De kerstpakketten van dit jaar!

Kerstpakketten zijn ook dit jaar weer in verschillende categorieën onderverdeeld. Deze categorieën zijn o.a.:

  • traditioneel;
  • origineel;
  • Hollands;
  • Spaans.

Bovenstaande groepen bevatten de meest standaard kerstpakketten waar het merendeel van de mensen erg blij mee is. Toch kunt u binnen deze categorieën erg creatief zijn en ondanks een standaard thema, toch een uniek en origineel eindejaarsgeschenk samenstellen.

Producten die u veelal in dergelijke pakketten vindt zijn pasta’s, wijnen en andere dranken, zoetigheid, hartige snacks, servies, etc. Artikelen waar iedereen blij mee is en in vele soorten en maten te bestellen zijn.

Naast deze ‘standaard’ kerstpakketten hebben wij ook specialere varianten die ontzettend goed bij een specifieke doelgroep zouden passen. Zo vindt u in onze webwinkel:

  • Mannen pakket
  • Vrouwen kerstpakket
  • Reispakketten in de vorm van trolleys, tassen en koffers.
  • Rituals pakket

Deze zeer opvallende kerstpakketten zorgen voor een grote waardering bij uw personeel en eventueel klanten, waar u in het nieuwe jaar op verder kunt borduren. Creëer goodwill bij uw stakeholders en geef een kerstgeschenk waar de inspanning en moeite vanaf straalt!

Kerstpakketten van Suprème Relatiegeschenken

Kerstpakketten zijn in allerlei vormen en maten te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Hier kunt u de vele soorten bekijken en vergelijken. Tevens is het mogelijk om de direct de prijs te berekenen van de kerstpakketten die u wilt bestellen. Bij Suprème Relatiegeschenken komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat de kosten zijn.

Kunnen wij u helpen?

Kerstpakketten samenstellen doet u samen met het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u graag in het selecteren van een compleet pakket dat binnen uw budget past. U kunt ons bereiken via

Meer themapakketten

Kerstpakketten zijn tegenwoordig lang niet meer de enige pakketten die men aan personeel en andere relaties uitdeelt. Zo hebben wij ook paaspakketten, zomerpakketten en sinterklaaspakketten.

Bedrukte kerstpakketten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.