Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Paaspakketten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Paaspakketten zijn relatief nieuw en het is dan ook nog niet gebruikelijk bij vele bedrijven om op de Paasdagen in te spelen. Toch kunt hier u, en zeker met een kleiner budget, gebruik van maken. Als u bijvoorbeeld aan het einde van het jaar niet het budget heeft om personeel te voorzien van kerstgeschenken dan zijn wellicht de Paasdagen een nieuwe kans voor u.

Paaspakketten samenstellen

Paaspakketten samenstellen kunt u samen met het team van Suprème Relatiegeschenken doen. U kunt zelf aangeven wat uw budget is en welke producten u graag in het pakket terugziet. Onze medewerkers zullen u dan een aanbieding doen met verschillende opties die binnen het gestelde budget passen.

Artikelen die u met een dergelijk pakket kunt samenstellen  zijn als volgt:

  • Chocolade
  • Eieren
  • Groen

Pasen is sterk gerelateerd met het voorjaar en het is dan ook niet meer dan logisch dat de pakketten groen in de vorm van zaden, bloemen, etc. zal hebben. Daarnaast kunnen natuurlijk de eieren, chocolade en andere lekkernijen niet achterwege blijven en ook hier vindt u dan nog genoeg van in onze webwinkel.

Paaspakketten kunnen gepresenteerd worden aan uw relaties zoals u dat wilt. Let wel dat als we te maken hebben met grote aantallen, dat een uiteindelijk verpakking in de vorm van een doos noodzakelijk is i.v.m. vervoer. Maar in kleine getallen is het ook mogelijk om uw paasartikelen weg te geven in mandjes, zakken, etc.

Paasartikelen

Behalve de standaard producten kunt u ook originele relatiegeschenken aan uw relaties schenken n.a.v. Pasen. U kunt deze dan combineren met bijvoorbeeld paaseitjes en zo toch een ‘Pasen feeling’ creëren. Promotieartikelen die u uw relaties zou kunnen schenken:

  • Tablet-, computer tassen
  • Koptelefoons
  • Theeglazen, koffiekopjes, mokken, etc.
  • Paraplu’s
  • Snoeppotten

Behalve bovengenoemde losse artikelen hebben we ook gift sets in verscheidene productcategorieën. Suprème Relatiegeschenken nodigt u uit voor een afspraak en zo de vele mogelijkheden door te nemen.

U kunt ons bereiken via 074 – 24 24 757 en [email protected]. Ervaar en profiteer van onze volledige service!

Overige geschenksets

Paaspakketten zijn één van de vele geschenksets/pakketten die wij in ons assortiment hebben. Zo kunt u bij ons ook terecht voor zomerpakketten, kerstpakketten en sinterklaaspakketten!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757