Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Soorten kerstpakketten
  1. Rituals (21)
Grootte Rituals pakketten
  1. Small (6)
  2. Medium (6)
  3. Large (6)
  4. Extra large (6)

Rituals

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Rituals pakketten zijn zeer speciale pakketten die veel bij de mensen los maken. Rituals is immers een luxe product en men koopt dit dan ook minder vaak voor zichzelf, waardoor het merk een sterk cadeaumerk heeft gekregen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Suprème Relatiegeschenken, een bedrijf die zich alleen maar bezig houdt met geschenken, dit merk en de bijbehorende artikelen aan het assortiment toevoegt. Als u een groter aantal afneemt, kunnen wij u mooie kortingen aanbieden.

Rituals pakketten van Suprème Relatiegeschenken

Rituals pakketten komen in vele soorten voor en het is dan ook mogelijk om pakketten speciaal voor mannen of vrouwen te bestellen, maar ook universele versies die door beide sekse gebruikt kunnen worden. Producten die u in een Rituals samengesteld geheel kunt tegenkomen zijn variërend en kunnen o.a. als volgt zijn:

  • Shampoo;
  • Douchegel;
  • Scrub;
  • Crème.

Vele soorten Rituals pakketten bestaan uit de net genoemde soorten verzorgingsproducten omdat dit ook de meest gebruikte artikelen zijn. Deze artikelen zijn dan ook zowel in mannen en vrouwen varianten te verkrijgen die verschillen in geur/parfum. In de speciale thema varianten zullen er andere producten toegevoegd zijn die men niet zomaar in andere pakketten tegenkomt. Deze thema varianten zijn origineel om te vergeven en de geuren en ingrediënten passen goed bij elkaar.

Rituals & een klein budget

Rituals pakketten worden dikwijls toegevoegd aan kerstgeschenken om zo een gevarieerd kerstpakket te creëren, maar daarnaast worden ze ook apart aan de mensen gegeven. Hoewel Rituals een zeer luxueus merk is, is het niet duur en kunt u ondanks een klein budget toch een attent geschenk aan uw relaties geven.Dergelijke pakketten verschillen enorm in grootte en u kunt dan ook kiezen uit een geheel met 2 of 3 producten, maar ook met 5 of 6. Een enorm verschil dus, en zeker in prijs. Met een Rituals pakket weet u zeker dat dit zal worden gebruikt en dat de ontvanger hier meer dan blij mee is.

Suprème Relatiegeschenken neemt de adviserende rol graag op zich en denkt dan ook met u mee omtrent het maximale uit uw budget halen en daarmee een uniek pakket samen te stellen. U kunt onze medewerkers bereiken via [email protected] en 074 – 24 24 757.

Andere pakketten

U kunt bij ons ook terecht voor zomerpakketten, paaspakketten en kerstpakketten. Bekijk ons aanbod online en ervaar onze volledige service en wedijverende prijzen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757