PERSOONLIJK ADVIES

Rituals pakketten bestellen

Rituals pakketten zijn zeer speciale pakketten die veel bij de mensen los maken. Rituals is immers een luxe product en men koopt dit dan ook minder vaak voor zichzelf, waardoor het merk een sterk cadeaumerk heeft gekregen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Suprème Relatiegeschenken, een bedrijf dat zich alleen maar bezighoudt met geschenken, dit merk en de bijbehorende artikelen aan het assortiment toevoegt. Als u een groter aantal afneemt, kunnen wij u mooie kortingen aanbieden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Rituals pakketten van Suprème Relatiegeschenken

Rituals pakketten komen in vele soorten voor en het is dan ook mogelijk om pakketten speciaal voor mannen of vrouwen te bestellen, maar ook universele versies die door beide sekse gebruikt kunnen worden. Producten die u in een Rituals samengesteld geheel kunt tegenkomen zijn variërend en kunnen o.a. als volgt zijn:

  • Shampoo
  • Douchegel
  • Scrub
  • Crème

Vele soorten Rituals pakketten bestaan uit de net genoemde soorten verzorgingsproducten omdat dit ook de meest gebruikte artikelen zijn. Deze artikelen zijn dan ook zowel in mannen en vrouwen varianten te verkrijgen die verschillen in geur/parfum. In de speciale thema varianten zullen er andere producten toegevoegd zijn die men niet zomaar in andere pakketten tegenkomt. Deze thema varianten zijn origineel om te vergeven en de geuren en ingrediënten passen goed bij elkaar.

Rituals & een klein budget

Rituals pakketten worden dikwijls toegevoegd aan kerstgeschenken om zo een gevarieerd kerstpakket te creëren, maar daarnaast worden ze ook apart aan de mensen gegeven. Hoewel Rituals een zeer luxueus merk is, is het niet duur en kunt u ondanks een klein budget toch een attent geschenk aan uw relaties geven.Dergelijke pakketten verschillen enorm in grootte en u kunt dan ook kiezen uit een geheel met 2 of 3 producten, maar ook met 5 of 6. Een enorm verschil dus, en zeker in prijs. Met een Rituals pakket weet u zeker dat dit zal worden gebruikt en dat de ontvanger hier meer dan blij mee is.

Suprème Relatiegeschenken neemt de adviserende rol graag op zich en denkt dan ook met u mee omtrent het maximale uit uw budget halen en daarmee een uniek pakket samen te stellen. U kunt onze medewerkers bereiken via de chat op de website of:

Andere pakketten

U kunt bij ons ook terecht voor zomerpakketten, paaspakketten en kerstpakketten. Bekijk ons aanbod online en ervaar onze volledige service en wedijverende prijzen.

Unieke relatiegeschenken

Naast de zojuist genoemde pakketen vind je bij Supreme relatiegeschenken ook tal van andere leuke producten om weg te geven aan relaties. Denk bijvoorbeeld aan potloden bedrukken of een katoenen tas bedrukken. Daarnaast is een zonnebril bedrukken ook zeker geen slecht idee! 

Rituals pakketten bestellen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.