PERSOONLIJK ADVIES

Sinterklaaspakketten bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u een Sinterklaaspakket naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld als basis kruidnoten of een chocoladeletter en geef er nog iets extra's bij, zoals chocolademunten, snoep(potten) en een tas. Door het Sinterklaaspakket speciaal voor uw relaties samen te stellen, zullen zij nog positiever over uw bedrijf denken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sinterklaaspakketten zijn sterk opkomende relatiegeschenken en zeker wanneer budgets kleiner zijn, kiest men steeds vaker voor een dergelijk alternatief voor kerstpakketten. Maar wat kunt u allemaal doen met Sinterklaas? Ontzettend veel, aan u de keus!

Sinterklaaspakketten | de inhoud

Sinterklaaspakketten bevatten vaak maar één of twee standaard producten die echt met Sinterklaas worden geassocieerd en deze zijn natuurlijk:

  • Chocoladeletters
  • Pepernoten

Deze lekkernijen zijn vanzelfsprekend bij Suprème Relatiegeschenken te verkrijgen. Daarnaast hebben wij ook speciale chocolaterie zoals telegrammen, speculaaspoppen, enz.

Deze typische decemberartikelen worden veelal gecombineerd met andere relatiegeschenken die functioneel zijn en die men meer dan eens gebruik van kan maken. Promotieartikelen die onder andere voor dit soort pakketten worden geselecteerd zijn:

  • Koptelefoons
  • Theeglazen en/of koffiekopjes
  • Tassen, koffers, trolleys
  • Snoeppotten

Snoeppotten, koptelefoons, servies en een goede tas, koffer of trolley komen altijd van pas en men laat deze dan ook vaak op kantoor staan of gebruikt deze thuis. De ontvanger zal dus zeer tevreden zijn over de gegeven producten wanneer ze ook een duidelijk voordeel en dus functie hebben.

Originaliteit & kwaliteit

Relatiegeschenken die boven genoemd zijn, zijn geen typische relatiegeschenken zoals paraplu’s, pennen en notitieblokken. Hoewel deze artikelen ook prima aan een Sinterklaaspakket toegevoegd kunnen worden, adviseren wij om een origineel en opvallend product toe te voegen.

Kwaliteit is erg belangrijk bij dergelijke promotieartikelen omdat ze dus vaker gebruikt worden. Suprème Relatiegeschenken heeft kwaliteit, naast service, hoog in het vaandel staan en wij zullen dan ook altijd de beste producten adviseren.

Sinterklaaspakketten bestellen

Sinterklaaspakketten bestellen kunt u eenvoudig doen met Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u in het selecteren van passende producten die eveneens binnen uw budget passen. Daarnaast kunnen wij u vanzelfsprekend meer informatie geven over levertijden, prijsvoordelen, aanbiedingen maar ook over opties omtrent het aanbieden van de pakketten (doos, mand, etc.).

Onze medewerkers kunt u vrijblijvend bereiken via: 

Diverse pakketten

Voor andere pakketten met een specifiek thema verwijzen wij u door naar onze kerstpakketten, paaspakketten en zomerpakketten. Wellicht zit hier ook iets voor u tussen! 

Sinterklaaspakketten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.