Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Sinterklaaspakketten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sinterklaaspakketten zijn sterk opkomende soorten relatiegeschenken en zeker wanneer budgets kleiner zijn, kiest men steeds vaker voor een dergelijk alternatief voor kerstpakketten. Maar wat kunt u allemaal doen met Sinterklaas? Ontzettend veel en aan u de keus!

Sinterklaaspakketten | de inhoud

Sinterklaaspakketten bevatten vaak maar één of twee standaard producten die echt met Sinterklaas worden geassocieerd en deze zijn natuurlijk:

  • Chocoladeletters
  • Pepernoten

Net genoemde lekkernijen zijn vanzelfsprekend bij Suprème Relatiegeschenken te verkrijgen. Daarnaast hebben wij ook speciale chocolaterie zoals telegrammen, speculaaspoppen, enz.

Deze typische decemberartikelen worden veelal gecombineerd met andere relatiegeschenken die functioneel zijn en die men meer dan eens gebruik van kan maken. Promotieartikelen die onder andere voor dit soort pakketten worden geselecteerd zijn:

  • Koptelefoons
  • Theeglazen en/of koffiekopjes
  • Tassen, koffers, trolleys
  • Snoeppotten

Snoeppotten, koptelefoons, servies en een goede tas, koffer of trolley komt altijd van pas en men laat deze dan ook vaak op kantoor staan of gebruikt deze thuis. Men zal dus zeer tevreden zijn over de gegeven producten wanneer ze ook een duidelijk voordeel en dus functie hebben.

Originaliteit & Kwaliteit

Relatiegeschenken die boven genoemd zijn, zijn geen typische relatiegeschenken zoals paraplu’s, pennen en notitieblokken. Hoewel deze artikelen ook prima aan een Sinterklaaspakket toegevoegd kunnen worden, adviseren wij om een origineel en opvallend product toe te voegen die meer dan eens gebruikt wordt.

Kwaliteit is erg belangrijk bij dergelijke promotieartikelen omdat ze dus vaker gebruikt worden. Suprème Relatiegeschenken heeft kwaliteit, naast service, hoog in het vaandel staan en wij zullen dan ook altijd de beste producten adviseren.

Sinterklaaspakketten bestellen

Sinterklaaspakketten bestellen kunt u eenvoudig doen met Suprème Relatiegeschenken. Wij helpen u in het selecteren van passende producten die eveneens binnen uw budget passen. Daarnaast kunnen wij u vanzelfsprekend meer informatie geven over levertijden, prijsvoordelen, aanbiedingen maar ook over opties omtrent het aanbieden van de pakketten (doos, mand, etc.).

Onze medewerkers kunt u vrijblijvend bereiken via 

Diverse pakketten

Voor andere pakketten met een specifiek thema verwijzen wij u door naar onze kerstpakketten, paaspakketten en zomerpakketten. Wellicht zit hier ook iets voor u tussen! 

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757