PERSOONLIJK ADVIES

Wijnen als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een prachtig relatiegeschenk? Dan is een goede wijn weggeven misschien wel een idee voor u. De wijn geeft een duidelijke boodschap: dat u de werknemer, klant of relatie zeer waardeert. Deze waardering zal de ontvanger ongetwijfeld niet vergeten. De wijnen zijn bovendien heerlijk van smaak en maken het drinken ervan tot een geweldige beleving.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Wijnen zijn ieder jaar weer erg geliefd om weg te geven aan relaties en/of klanten. Vaak wordt er niet gekozen om deze ‘los’ weg te geven aan de medewerkers, omdat deze een heel pakket ontvangen. De wijnen kunnen echter wel worden toegevoegd aan bestaande pakketten, of u kunt deze weggeven tijdens het nieuwe jaar. Zo heeft u voor beide feestgelegenheden een mooi cadeau.

Wijnen bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken in verscheidene uitvoeringen en met verscheidene bijbehorende prijzen. U kunt dus voor iedere relatie een bijpassende wijn uitkiezen. Ziet u een relatie bijvoorbeeld niet zo vaak, maar is deze wel heel belangrijk voor uw bedrijf, dan kunt u kiezen voor één of twee flessen wijn verpakt in een mooie doos. Heeft u echter een relatie die u vaak ziet en die veel voor u doet, kies dan voor een 'groter' pakket. U kunt dit zelf het beste aanvoelen, maar wij kunnen u vanzelfsprekend altijd adviseren.

Wijnen combineren met 'standaardpakketten'

Wijnen combineren behoort altijd tot één van de mogelijkheden. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, kunt u flessen wijn toevoegen aan een bestaand pakket voor uw medewerkers. U kunt echter ook allerlei losse artikelen samen combineren met één of meerdere flessen wijn. Mocht u zelf niet tot het juiste pakket kunnen komen, dan helpen de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken u met veel plezier. Zij hebben veel ideeën betreft het gebied van kerstpakketten, waardoor u origineel uit kunt pakken.

Voordelen van het bestellen van uw wijnen bij Suprème Relatiegeschenken zijn: 

  • snelle en goede service
  • persoonlijk advies
  • gebruikmaken van extra diensten, zoals verzenden

Contact opnemen met onze medewerkers

Wijnen bestellen kan soms een erg lastige keuze zijn. Wij willen dit graag voor uw vereenvoudigen en daarom kunt u de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken het gehele jaar door bereiken. Stel uw vragen over wijnen of vraag extra informatie op, zonder dat u ergens aan vast zit of dat hier extra kosten aan zijn verbonden. U kunt contact opnemen via de chat of:

Wijnen als relatiegeschenk

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.