Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 50x100 cm (1)
 2. 70x140 cm (1)
 3. 90x180 cm (1)
Kwaliteit handdoeken
 1. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (3)
Afmeting
 1. Ø 25 cm (1)
 2. Ø 26 cm (1)
 3. Ø 28 cm (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (4)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Katoen (3)
 2. Kunststof (5)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (9)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)
Soorten zonnebrillen
 1. Met gekleurde pootjes (1)

Zomerpakketten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zomerpakketten zijn relatief grote geschenken waarmee u als bedrijf ontzettend kunt opvallen. In de zomermaanden kunt u opvallen door uw relaties een pakket te schenken met daarin de meest zomerse artikelen. Wees anders en schenk uw personeel, partners en klanten een zomerpakket in plaats van een kerstpakket.

Zomerpakketten | selecteer de leukste geschenken

Zomerpakketten kunnen door u zelf samengesteld worden. Dat betekent dat u zelf kiest welke artikelen u combineert en hoe u deze aan uw relaties schenkt. Zo zijn zomerartikelen uitermate geschikt om weg te geven in:

 • Koeltassen;
 • Rugzakken;
 • Geschenkdozen in zomers thema.

Uiteraard zijn er meer opties mogelijk, afhankelijk van uw wensen en bijbehorend budget.

Zomerse artikelen waarmee een dergelijke pakket wordt gevuld zijn uiteenlopend en kunnen elke vorm aannemen die u wilt. De meest gebruikelijke promotieartikelen zijn:

 • Handdoeken;
 • Waterflesjes;
 • Tennissets;
 • Glazen en karaffen;
 • Zonnebrillen;
 • Slippers;
 • Strandballen.

Zomerpakketten kunnen dus geheel naar eigen wens worden samengesteld. Zoals u ziet is de lijst met mogelijkheden groot en u kunt dan ook met elk budget een mooi en passend zomerpakket samenstellen. U wordt bij Suprème Relatiegeschenken bij elke stap geadviseerd en wij proberen samen met u het meeste uit uw budget te halen!

Zomerartikelen bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken is een van de essentiële stappen in het werk van Suprème Relatiegeschenken en wij zijn hier dan ook zeer ervaren in. Bij het selecteren van producten van zomerpakketten kunt u vanzelfsprekend alle, een paar of één artikel bedrukken en zo uw stempel op het opvallende en originele geschenk achterlaten.

Zomerpakketten bestaan veelal uit meerdere producten en deze allemaal voorzien van een logo kan zeer kostbaar zijn. Wanneer dit niet binnen uw budget past, adviseren wij u om het grote geschenk te bedrukken. Bij het uitdelen van de zomerpakketten ziet men dus uw logo en bij gebruik van het promotieartikel geniet u ook van reclame.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken via 074 – 24 24 757 of [email protected].

Pakketten en meer

Behalve zomer- en kerstpakketten kunt u logischerwijs ook bij ons terecht voor de kleinere relatiegeschenken. Bekijk ons gehele aanbod en ontdek ook de meest standaard promotieartikelen zoals pennen en keycords!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757