PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte papierwaren

Papierwaren die bedrukt zijn, hebben een grote gebruikerswaarde. Papier wordt de hele dag door iedereen gebruikt, en wanneer deze ook nog eens bedrukt is zal dit zeker de aandacht trekken. Met bedrukte papierwaren kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers snel iets kunnen noteren, maar u kunt de bedrukte papierwaren uiteraard ook vergeven aan (potentiële) klanten en relaties op verschillende momenten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 15
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 15

Verschillende soorten bedrukte papierwaren

Bedrukte papierwaren omvat een categorie met verschillende producten, uiteraard hebben deze allemaal iets gemeen: ze zijn gemaakt van papier. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment, maar ook nog eens voor een goede service. Onze medewerkers denken namelijk graag met u mee en samen kunnen wij daardoor altijd voor een passende oplossing zorgen. Ook is er op vrijblijvende basis veel mogelijk, zo kunt u terecht voor advies, maar ook voor een offerte. Enkele voorbeelden uit ons assortiment, zijn:

  • Memoblokken;
  • Notitieboekjes
  • Post it.

U kunt één soort bedrukt papierwaren bestellen, maar u kunt ook meteen meerdere soorten in één keer bestellen. Zo heeft u voldoende op voorraad en kunt u de bedrukte papierwaren altijd (on)verwacht weggeven!

Bedrukte papierwaren & duurzaam ondernemen

Bij bedrukte papierwaren kunt u laten zien dat u duurzaam onderneemt. Veel papierwaren zijn namelijk gemaakt van recyclebaar papier en dat betekent dus dat het papier meerdere malen kan worden gebruikt en er daardoor minder afval overblijft. Het duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en daarom zult u met de bedrukte papierwaren ook zeker scoren bij een grote doelgroep.

Papierwaren bedrukken

Papierwaren worden over het algemeen bedrukt met een off set druk. Met deze bedrukkingstechniek is veel mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om iedere pagina van bijvoorbeeld een notitieboekje apart te laten bedrukken. Het is echter ook mogelijk om de kaft of de verpakking van de papierwaren te bedrukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een combinatie hiervan. Vraag alle mogelijkheden qua bedrukken aan ons verkoopteam! Zij zijn iedere werkdag telefonisch te bereiken van 08:30 uur tot 17:00 uur via: 

Gerelateerde relatiegeschenken

Misschien zijn bedrukte notitieboekjes, post its of memoblokken ook iets voor u?

Bedrukte papierwaren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.