PERSOONLIJK ADVIES

Papieren tas bedrukken

Papieren tassen met bedrukking zijn bij vrijwel elke detailhandel te vinden. (Potentiële) klanten herkennen een detailhandel snel aan deze tas, waarmee de naamsbekendheid vergroot wordt. Kies in onze webshop uit diverse soorten en maten papieren tassen. 

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

 

Papieren tassen bedrukken | Suprème

 

Plastic tassen worden steeds minder gebruikt, ook in winkels is dit het geval. In plaats van een plastic tas is er de papieren tas gekomen of de herbruikbare tas. In winkels zijn papieren tassen een uitstekende vervanging en een goede keuze voor het milieu. Ook worden papieren tassen veel gebruikt op beurzen of evenementen. Dit kan een mooi welkomstgeschenk zijn voor uw relaties of potentiële klanten. Het voordeel van een papieren tas is dat u deze eventueel kunt vullen met informatie over uw bedrijf. Als een klant bijvoorbeeld een producten bij u heeft gekocht, en u verpakt dit in uw eigen papieren tas, dan straalt dit niet alleen professionaliteit uit, maar maakt de klant ook meteen onbewust reclame voor uw bedrijf.

 

Bent u op zoek naar goede papieren tassen die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. U kunt de tassen van papier eenvoudig online bestellen in grote hoeveelheden en dat tegen de scherpste prijzen.

 

Diverse soorten papieren tassen met logo

 

Een papieren tas is in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. U kunt een papieren tas zelfs in uw eigen PMS kleur laten drukken en all over laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Een papieren tas is één van de goedkoopste producten in de categorie tassen. Niet alleen is hij goedkoop, maar u straalt direct uit dat u duurzaam met het milieu omgaat. Een papieren tas is namelijk recyclebaar en hierdoor een uitstekende keuze. U kunt ook kiezen voor een eco tas, deze papieren tassen zijn gemaakt van bomen. Voor elke boom die hiervoor gekapt wordt, wordt een nieuwe boom terug geplant. Een papieren tas is makkelijk om weg te geven en niet gericht op een specifieke doelgroep. Papieren tassen met logo hebben een hoge reclamewaarde en u kunt hiermee eenvoudig de naamsbekendheid van het bedrijf verhogen.

 

Bij Suprème Relatiegeschenken zit u op de juiste plek voor papieren tassen en het bedrukken ervan. We hebben simpele papieren tassen, maar ook papieren tassen met een luxe uitstraling. Al onze papieren tassen zijn te bedrukken, dit wordt gedaan door middel van een zeefdruk. Via belichting met UV wordt uw logo of bedrijfsnaam op de papieren tas bedrukt. U kunt uw papieren tassen met meerdere kleuren laten bedrukken. Ook kunt u er voor kiezen om de tas compleet te laten bedrukken, hierdoor zal uw logo extra goed uitkomen. Tevens kunt u kiezen om de papieren tas te laten bedrukken met uw eigen PMS kleur, dit is een kleur die in uw eigen logo of huisstijl voorkomt. Genoeg mogelijkheden dus voor het bedrukken van papieren tassen!

 

Uitstekende bedrukken en een topservice

 

Het bedrukken van papieren tassen ging nog nooit zo gemakkelijk en snel. Bij Suprème Relatiegeschenken helpen wij u graag verder, zodat u het beste kunt bieden aan uw klanten en relaties. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de bedrukte tassen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Naast het aanbod papieren tassen kunt u bij ons ook terecht voor katoenen tassen en nog veel meer promotiemateriaal!         

Papieren tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.