PERSOONLIJK ADVIES

Papieren tas bedrukken

Papieren tassen met bedrukking zijn bij vrijwel elke detailhandel te vinden. (Potentiële) klanten herkennen een detailhandel snel aan deze tas, waarmee de naamsbekendheid vergroot wordt. Kies in onze webshop uit diverse soorten en maten papieren tassen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een papieren tas zie je veel op de beurs. Dit is een welkom geschenk voor uw relaties. Het voordeel van een papieren tas is dat je deze eventueel kunt vullen met informatie over uw bedrijf. Als een klant bijvoorbeeld een product bij u heeft gekocht, en u verpakt dit in uw eigen papieren tas straalt dit niet alleen professionaliteit uit, maar maakt de klant ook meteen onbewust reclame voor uw bedrijf.

Soorten papieren tassen

Een papieren tas is in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. U kunt een papieren tas zelfs in uw eigen pms kleur laten drukken en all over laten bedrukken met uw logo/bedrijfsnaam.

Een papieren tas is één van de goedkoopste producten in de categorie tassen. Niet alleen is hij goedkoop, maar u straalt direct uit dat u duurzaam met het milieu omgaat. Een papieren tas is namelijk recyclebaar. U kunt ook kiezen voor een eco tas, deze papieren tassen zijn gemaakt van bomen. Voor elke boom die hiervoor gekapt wordt, wordt een nieuwe boom geplant. Een papieren tas is makkelijk om weg te geven en niet gericht op een specifieke doelgroep. Een papieren tas heeft een hoge reclamewaarde.

Papieren tas bedrukken

Een papierentas wordt bedrukt door middel van een zeefdruk. Via belichting met UV wordt uw logo/bedrijfsnaam op de papieren tas bedrukt. U kunt uw papieren tas met meerdere kleuren laten bedrukken. Ook kunt u er voor kiezen om de tas all over te laten bedrukken, hierdoor zal uw logo extra goed uitkomen. Tevens kunt u kiezen om de papieren tas te laten bedrukken met uw eigen PMS kleur. Met PMS kleur bedoelen wij de kleur die in uw logo/huisstijl voorkomt.

Vragen? 

Heeft u vragen over het bedrukken van tassen of de papieren tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via:

Kijk eens verder!

Misschien is een bedrukte boodschappentas of sporttas ook iets voor u?

Papieren tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.