PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Een bedrukte paraplu is één van de meest voorkomende relatiegeschenken bij bedrijven. Zo is een bedrukte paraplu een zeer geschikt promotieartikel sinds het door veel mensen gezien wordt tijdens het gebruik van de paraplu. Wanneer mensen uw paraplu mét bedrukte boodschap zien, zal men dit altijd opnemen en (on)bewust onthouden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Bedrukte paraplu’s met logo | Suprème

Uw klanten, relaties of potentiële klanten bescherming geven tegen de regen of sneeuw? Dat kan uitstekend met een bedrukte paraplu. Paraplu’s zijn erg populaire artikelen en hierdoor uitstekend als promotieartikel of relatiegeschenk. U kunt een paraplu laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam om zo de naamsbekendheid te vergroten en eenvoudig reclame te maken voor uw bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar bedrukte paraplu’s, dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid aanbod van verschillende soorten paraplu’s waar u uw relaties mee kunt verrassen. Door de paraplu te bedrukken met een originele boodschap of uw bedrijfslogo heeft u helemaal een perfect relatiegeschenk.

Verschillende soorten paraplu’s laten bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u diverse soorten paraplu’s, van kleine en makkelijk opbergbare paraplu’s tot grote paraplu’s waar u gemakkelijk met twee personen onder kunt schuilen tegen de regen. Automatische paraplu’s zijn klein van formaat en kunnen gemakkelijk meegenomen worden in de tas of onder de arm. Golfparaplu’s zijn grote paraplu’s waaronder u gemakkelijk met twee personen droog blijft, zo heeft u twee vliegen in één klap. Storm en Senz paraplu’s zijn geschikt voor ieder weertype en zullen, ook tijdens harde wind, niet dichtklappen. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen voor extreme weersomstandigheden en kunnen dus met een gerust hart gebruikt worden. Ook hebben we diverse kinderparaplu’s die perfect zijn voor kinderen. Dit zijn kleine paraplu’s met een kleinere handgreep, hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken door kinderen.

U kunt de verschillende paraplu’s laten bedrukken met een eigen opdruk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een logo of bedrijfsnaam, maar ook een slogan of tekst is mogelijk. De paraplu’s zijn eenvoudig in grote hoeveelheden te bestellen en bedrukken. U kunt de bedrukking voor de paraplu’s doorgeven en wij zorgen dan voor een digitale proefdruk. Pas als u deze proefdruk heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag en de paraplu’s voorzien van de juiste bedrukking.

Paraplu’s en andere relatiegeschenken met bedrukking

Door een paraplu te laten bedrukken met een originele boodschap of het logo van uw bedrijf, heeft u een uitstekend relatiegeschenk om aan relaties en klanten te geven. U kunt de paraplu’s laten bedrukken door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Bij een transferdruk is er mogelijkheid tot bedrukking met één kleur en bij een zeefdruk kunt u meerdere kleuren bedrukking kiezen. U kunt de paraplu’s ook helemaal custom made laten bedrukken, dit kan dan helemaal naar de huisstijl van het bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over het assortiment of over uw bestelling. Bekijk nu het aanbod relatiegeschenken in onze webshop en laat ze eenvoudig bedrukking met een eigen opdruk!     

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10