PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Bedrukte paraplu’s zijn één van de meest voorkomende relatiegeschenken bij bedrijven. Het zijn goede promotieartikelen met een hoge reclamewaarde. Dit komt natuurlijk doordat het bereik erg hoog is. Wanneer men gebruik maakt van een bedrukte paraplu is diegene natuurlijk altijd buiten. Hier lopen vaak meerdere mensen die de ontvanger allemaal zien met de paraplu met bedrukking van uw bedrijf. Zij zullen de bedrukking in zich opnemen en (on)bewust onthouden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4 6

Paraplu’s die bedrukt zijn, zijn bij Suprème Relatiegeschenken ruim in het assortiment aanwezig. De paraplu’s zijn in een aantal verschillende categorieën onder te verdelen:

  • automatische paraplu’s;
  • golfparaplu’s;
  • stormparaplu’s;
  • Senz paraplu’s;
  • kinderparaplu’s;
  • etc.

Bedrukte paraplu's voor elke gelegenheid

Oftewel, bedrukte paraplu’s zijn voor elke gelegenheid toepasbaar. Automatische paraplu’s zijn kleine paraplu’s die gemakkelijk kunnen worden meegenomen in een tas. Golfparaplu’s zijn grote paraplu’s waaronder je gemakkelijk met twee personen droog blijft, waardoor men dus maar één exemplaar mee hoeft te nemen en u er slechts één weg hoeft te geven. Storm en Senz paraplu’s zijn geschikt voor elk weertype en zullen niet omklappen. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen zodat ze niet om kunnen klappen en de ontvanger ze dus met een gerust hart kan gebruiken. Kinderparaplu’s, zijn zoals de naam het al zegt geschikt voor kinderen. Kleine parapluutjes met kleinere handgrepen zodat deze gemakkelijk voor kinderen vast te houden zijn. De kinderen vinden het leuk en natuurlijk stoer om hun eigen paralpu vast te houden, deze doelgroep kan dus ook bereikt worden met dit geschenk!

Paraplu’s bedrukken | technieken

Een paraplu wordt bedrukt met een transfer- of een zeefdruk. Ook kan een paraplu custom made worden geproduceerd. Een zeefdruk wordt gebruikt als de paraplu met één kleur moet worden bedrukt. Als een bedrukking bestaat uit meerdere kleuren, wordt de bedrukkingstechniek transferdruk gekozen.

Een paraplu kan ook geheel custom made worden bedrukt. Hierbij kunt de paraplu naar eigen smaak full colour ontwerpen. De paraplu wordt dan in zijn geheel bedrukt. Een custom made paraplu wordt gemaakt in China en daardoor zit hier een langere levertijd op dan met het bedrukken van een transfer- of zeefdruk. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 

Zoekt u iets anders?

Vergeet onze regenkleding en poncho’s niet.

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.