PERSOONLIJK ADVIES

Parker pennen bedrukken

Bedrukte Parker pennen zijn bij iedereen bekend. Noem het merk Parker en iedereen weet meteen waar u het over heeft. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u uw eigen Parker pennen bedrukken en vervolgens op meerdere manieren gaan gebruiken, bijvoorbeeld:

  • het vergeven aan personeel;
  • het gebruiken binnen de eigen organisatie;
  • het verloten via social media of een ander medium.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Online bestellen

Parker pennen met een bedrukking zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Er zijn verschillende modellen te bestellen en via de filters kunt u eenvoudig achterhalen welk model past bij uw wensen. Van het merk Parker zijn rollerballen te bestellen, maar ook balpennen. Het grootste verschil tussen Parker rollerballen en balpennen is de manier van schrijven. Met een Parker rollerbal is de punt anders en wordt er geschreven met wat dikkere inkt. Bij een Parker balpen wordt er geschreven met een standaard punt die in de meeste gevallen blauwschrijvend is.

Het bedrukken van Parker pennen

Het bedrukken van uw eigen Parker pennen was nog nooit zo eenvoudig. Via de webshop van Suprème Relatiegeschenken kunt u met behulp van de filters allereerst erg gemakkelijk uw eigen perfecte Parker rollerbal of balpen vinden. Vervolgens kunt u de prijs berekenen en als laatste kunt u ook meteen de bedrukking invoeren. Dit kan door middel van de tekst in te voeren en het lettertype te selecteren, maar dit kan ook door een bestand te uploaden.

Het bedrukken van Parker pennen is mogelijk met logo’s, bedrijfsnamen, etc. Er kan een kleurenbedrukking worden aangebracht op de Parker pennen tot wel vier kleuren! Daarnaast kunnen de Parker pennen ook worden gegraveerd naar wens. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bij het bedrukken van de Parker pennen ontvangt u, net zoals bij al onze andere geschenken, een gratis digitale proefdruk. Op deze manier kunt u vooraf zien of u tevreden bent over de bedrukking, zoals deze wordt aangebracht op de Parker pennen.

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen kan erg gemakkelijk, gewoon via de telefoon of per e-mail. Maak gebruik van onderstaande contactgegevens:

Bekijk ook al onze andere pennen!

Bekijk ook alle andere pennen van Suprème, zoals: luxe pennen, pennensets en touch screen pennen!

Parker pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.