PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte placemats

Placemats met bedrukking zijn originele relatiegeschenken om weg te geven en te presenteren aan relaties. Het weggeven is bijvoorbeeld mogelijk tijdens evenementen en persoonlijke gesprekken, en het presenteren kan tijdens bedrijfslunches en -diners. Men zal dit niet verwachten en het zal leuke reacties oproepen. Een placemat is een geschenk dat tevens kan worden opgestuurd per post. Zo kunt u ook de relaties die u door afstand minder ziet, bereiken met uw creatieve geschenk. Het bedrukken is op verscheidene manieren mogelijk, waardoor u een uniek geschenk kunt creëren. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Placemats bedrukken 

Placemats bedrukken kan op drie manieren: 

  • zeefdruk
  • digitale druk
  • custom made 

Placemats bedrukken met een zeefdruk 

Placemats worden vaak bedrukt met een zeefdruk als er één kleur wordt gebruikt. Een zeefdruk wordt aangebracht met een ‘’zeef’’. De zeef is een plaat, waarbij de gewenste bedrukking is uitgesneden. Deze plaat wordt op de placemat bevestigd, waarna de juiste kleuren worden aangebracht. Het eindresultaat is erg duidelijk tot aan de kleine details.

Placemats bedrukken met een digitale druk 

Een placemat kan ook middels een digitale druk worden bedrukt. Bij een digitale druk wordt de gewenste bedrukking geheel in full colour op de gewenste placemat bedrukt. De bedrukking is erg opvallend en zal zeker de aandacht trekken van verscheidene mensen. Omdat een placemat redelijk groot qua formaat is, kunt u veel informatie in uw bedrukking verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo met bedrijfsnaam en uw website! 

Placemats custom made produceren 

Placemats kunnen ook speciaal voor u custom made worden geproduceerd. Dit gebeurt meestal buiten Nederland om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om deze reden is het belangrijk dat u de placemats op tijd bij ons bestelt, zodat er genoeg tijd is om het gewenste resultaat te bereiken. Bij het custom made produceren kunt u alles zelf beslissen, vanaf het formaat tot aan de verpakking van het geschenk. 

Contact 

Placemats bedrukken kan dus op verscheidene manieren. Vragen hierover kunnen altijd worden gesteld aan het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken. Wij zijn te bereiken op: 

Meer custom made geschenken 

Andere geschenken die custom made kunnen worden geproduceerd, zijn: sleutelhangers, paraplu’s en papierwaren.

Bedrukte placemats

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.