PERSOONLIJK ADVIES

 Bedrukte beursartikelen - het assortiment

Bedrukte beursartikelen zijn bij Suprème Relatiegeschenken terug te vinden in een breed en gevarieerd aanbod. Natuurlijk is het gemakkelijk om te zeggen dat eigenlijk alle soorten relatiegeschenken wel kunnen worden aangepast aan beurzen. Dit is natuurlijk mogelijk, desalniettemin vinden wij het zeer belangrijk dat u zich kunt onderscheiden en daarom is ons assortiment met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Een kleine greep van producten uit ons bedrukte beursartikelen-assortiment:

  • speciaal geselecteerde notitieblokken
  • speciaal geselecteerde sleutelhangers
  • speciaal geselecteerde pennen & potloden
  • speciaal geselecteerde keycords & lanyards


Een bedrukte beursartikel is, zoals we hierboven al hadden uitgelegd, bij ons speciaal geselecteerd, zodat we u de geschenken met het beste promotionele resultaat kunnen aanbieden!

Bedrukte beursartikelen weggeven

Bedrukte beursartikelen weggeven, hierbij spreekt de naam van het geschenk eigenlijk al voor zicht. De artikelen zijn bedoeld om weg te geven op beurzen. Dit kan bijvoorbeeld door bezoekers een formulier met gegevens e.d. te laten invullen met een geschenk als cadeau, maar ook om bezoekers naar uw stand te trekken. Bedrukte beursartikelen doen het altijd goed bij het publiek en zullen dan ook zeker aanslaan.

Het bedrukken van beursartikelen

Beursartikelen bedrukken kan op veel verschillende manieren. Dit komt onder andere omdat ons assortiment veel verschillende geschenken bevat die allemaal een andere behandeling qua bedrukking wensen. Veelvoorkomende technieken die wij gebruiken zijn transferdruk, zeefdruk en tampondruk. Dit zijn de meest standaard en dus goedkopere technieken. Natuurlijk kunt u ook voor een duurdere techniek kiezen zoals graveren of custom made.

Het bedrukken van beursartikelen kan dus geheel naar uw wens, waardoor het geschenk past bij uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op via 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer promotieartikelen

Voor soortgelijke geschenken kunt u kijken bij frisbees, brillendoekjes en stressballen.

Beursartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.