Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (6)
 3. 10 tot 15 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (4)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (8)
 3. 2 kleuren (6)
 4. 3 kleuren (6)
 5. 4 kleuren (6)
 6. Fullcolor (5)

Broodtrommels

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte broodtrommel is een van de meest originele, maar praktische relatiegeschenken. Een bakkerij die een broodtrommel bedrukt met hun logo en algemene gegevens, weggeeft aan klanten na een aankoop is een unieke manier om klanten te binden. Daarnaast is een bedrukte broodtrommel ook een origineel promotieartikel om te schenken tijdens een werklunch. Andere bedrijven waarbij we de bedrukte broodtrommels, ook wel lunchboxes genoemd, vaak zien zijn:

 • Scholen;
 • Bouwbedrijven;
 • Bedrijven die met voedsel werken.

Een broodtrommel bedrukken gebeurt met zorg en kwaliteit bij Supreme Relatiegeschenken

Broodtrommels bedrukken is geheel afhankelijk van het materiaal waar de desbetreffende broodtrommel van gemaakt is. De meeste trommels zijn gemaakt van kunststof, metaal of RVS in verschillende vormen en maten.

Bedrukte broodtrommel van kunststof

Broodtrommels van kunststof worden meestal bedrukt via een tampondruk wat een lange droogtijd vergt. Kunststof moet vaak voorgevlamd worden, zodat de bedrukking goed hecht en moet daarna goed drogen zodat de bedrukking lang blijft zitten. Wij nemen hier graag de tijd voor, zodat de bedrukking goed en lang blijft zitten.

Kunststof trommels kunnen ook bedrukt worden via een doming. Via deze druktechniek wordt een sticker geplaatst op de broodtrommel die door een harslaag een ronde en opvallende bovenlaag krijgt. U kunt deze sticker zelf ontwerpen, waarna wij deze voor u zullen produceren. De positie van de doming sticker kunt u ook zelf kiezen.

Bedrukte broodtrommels van metaal en RVS

Een broodtrommel van metaal of RVS wordt vaak gegraveerd. Dit materiaal is goed bestand tegen hitte en daarom kan er een bedrukking worden aangebracht middels een laserstraal. De kunststof broodtrommel zou gaan smelten en daarom wordt deze middels een doming sticker of een tampondruk bedrukt.

Broodtrommels van Suprème Relatiegeschenken

Broodtrommels van Suprème Relatiegeschenken zijn van een goede kwaliteit en in veel verschillende soort/maten te bestellen. U kunt de medewerkers bereiken via de telefoon, iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via

Onze medewerkers staan altijd graag voor u klaar!

Meer relatiegeschenken! 

Bedrukte broodtrommels niet iets voor u? Bekijk dan ook eens onze mokken & glazenpromotieartikelen en woonartikelen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757