PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte buttons

Buttons met uw eigen bedrukking zijn eenvoudig te bestellen op de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Een bedrukte button is volledig naar uw eigen hand te zetten door middel van de full colour bedrukking die kan worden aangebracht. Het is daarnaast ook mogelijk om buttons te bedrukken met één, twee of drie kleuren.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Het bedrukken van uw eigen buttons

Het bedrukken van eigen buttons is natuurlijk niet alleen zeer zinvol voor uw bedrijf, maar is ook ontzettend gemakkelijk. Via de webshop kan er namelijk direct worden gekozen voor buttons die passen bij uw bedrijf. Denk hierbij aan de afmeting, maar uiteraard ook aan de prijs. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel buttons u graag wilt ontvangen en een logo of tekst uploaden. Het bestellen van uw eigen persoonlijke buttons is bij Suprème al mogelijk vanaf 500 stuks!

Uw eigen bedrukte buttons gebruiken

Het gebruik van uw eigen bedrukte buttons kan op veel verschillende manieren. Gaat u bijvoorbeeld op stap met een schooluitje of een ander uitje met een grote groep personen, dan zijn bedrukte buttons enorm herkenbaar en jong en oud vindt het zeker leuk om de buttons te dragen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om de bedrukte buttons in te zetten en kunnen ze ook vaker worden gebruikt. Het hoeft namelijk niet altijd om een artikel te gaan dat wordt weggegeven, want ze kunnen na afloop van een bepaald event ook weer worden ingezameld.

Bedrukte buttons van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte buttons van Suprème Relatiegeschenken zijn van een goede kwaliteit en zorgen ervoor dat u deze met een gerust hart kunt vergeven, dan wel kunt hergebruiken. Het bedrukken van de buttons kan geheel naar eigen keuze en is dus ook mogelijk met een full colour bedrukking. Daarbij kan er dus ook een bedrukking met een kleurenverloop worden aangebracht. Denk hierbij aan:

  • logo in eigen huisstijl
  • bedrijfsnaam
  • slogan
  • etc


De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken staan iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor u klaar om al uw vragen over buttons en uiteraard onze andere geschenken te beantwoorden! U kunt ons bereiken via: 074 – 24 24 757 en [email protected].

Op zoek naar nog meer promotionele artikelen?

Kijk dan gerust eens verder op de webshop van Suprème, bij drinkwaren, click clack blikjes en fietsbellen!

Bedrukte buttons

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.